reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witaj Anusiek bądź dobrej myśli ja po moim pierwszym niepowodzeniu mam wspaniałego zdrowego synka a po drugim niepowodzeniu teraz będę miała kolejne dzieciątko tak więc po burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego się trzymaj!!! :)

svchs65gg8talrm7.png

Witaj Anusiek bądź dobrej myśli ja po moim pierwszym niepowodzeniu mam wspaniałego zdrowego synka a po drugim niepowodzeniu teraz będę miała kolejne dzieciątko tak więc po burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego się trzymaj!!! :)

svchs65gg8talrm7.png
Dzięki za słowa wsparcia :* Mocno wierzę w to, że teraz będzie dobrze. A mówią, że wiara czyni cuda!!!

Anika tez mam nadzieje ze co drugie bedzie super udane ;)

Mialam ochote na mizerie, kupilam ogorka i jest jakis do dupy... Eh

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Ja mam na imię Maja i w czasach mojego dzieciństwa nikt nie nosił takiego imienia. Przeżyłam koszmar. Znacie brzydką wersję piosenki o pszczółce Mai? Nie myślałam że dożyję czasów kiedy to imię stanie się popularne :)
My będziemy mieć problem z wyborem imienia dla chłopca. Nie podoba nam się żadne albo ktoś już ma w bliskiej rodzinie więc odpada :/

Kasiu, mi tez sie bardzo podobaja polskie imiona :) Twoje np - na bierzmowanie sobie wybralam:)
Ale mojego ukochanego w zaden sposob nie moge przekonac :(

Wojtek i Agatka - piekne imiona :)
Jak moja najwspanialsza na swiecie siostra :))

A moze by tak nowy watek z imionami ? :)

Najgorsze jest wlasnie to, ze wszystkie fajne imiona sa u nas w bliskiej rodzinie i.. Dlatego moj P. Nie chce powtarzac. Podoba nam sie np Mikołaj, ale jest juz, Hubert tez.. :)
U nas Helenka będzie po mojej babci (męża babcia też Helena była). Babcia jest oczywiście przeszczęśliwa i ma nadzieję , że będzie dziewczynka [emoji16]

hchy3e3k39v7obqp.png

U nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr :angry:

reklama
Do góry