reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Witaj Anusiek bądź dobrej myśli ja po moim pierwszym niepowodzeniu mam wspaniałego zdrowego synka a po drugim niepowodzeniu teraz będę miała kolejne dzieciątko tak więc po burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego się trzymaj!!! :)

svchs65gg8talrm7.png

Witaj Anusiek bądź dobrej myśli ja po moim pierwszym niepowodzeniu mam wspaniałego zdrowego synka a po drugim niepowodzeniu teraz będę miała kolejne dzieciątko tak więc po burzy zawsze wychodzi słoneczko i tego się trzymaj!!! :)

svchs65gg8talrm7.png
Dzięki za słowa wsparcia :* Mocno wierzę w to, że teraz będzie dobrze. A mówią, że wiara czyni cuda!!!

Anika tez mam nadzieje ze co drugie bedzie super udane ;)

Mialam ochote na mizerie, kupilam ogorka i jest jakis do dupy... Eh

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

Ja mam na imię Maja i w czasach mojego dzieciństwa nikt nie nosił takiego imienia. Przeżyłam koszmar. Znacie brzydką wersję piosenki o pszczółce Mai? Nie myślałam że dożyję czasów kiedy to imię stanie się popularne :)
My będziemy mieć problem z wyborem imienia dla chłopca. Nie podoba nam się żadne albo ktoś już ma w bliskiej rodzinie więc odpada :/

Kasiu, mi tez sie bardzo podobaja polskie imiona :) Twoje np - na bierzmowanie sobie wybralam:)
Ale mojego ukochanego w zaden sposob nie moge przekonac :(

Wojtek i Agatka - piekne imiona :)
Jak moja najwspanialsza na swiecie siostra :))

A moze by tak nowy watek z imionami ? :)

Najgorsze jest wlasnie to, ze wszystkie fajne imiona sa u nas w bliskiej rodzinie i.. Dlatego moj P. Nie chce powtarzac. Podoba nam sie np Mikołaj, ale jest juz, Hubert tez.. :)
U nas Helenka będzie po mojej babci (męża babcia też Helena była). Babcia jest oczywiście przeszczęśliwa i ma nadzieję , że będzie dziewczynka [emoji16]

hchy3e3k39v7obqp.png

U nas moja zajebista sąsiadka oczywiście puściła famę w ruch po wsi a jej mąż powiedział mojemu że ona mówi (a pewnie oboje) że 500+ działa. Normalnie ciśnienie mi tak skoczyło! Wiedziałam że będzie takie gadanie. Ja odprowadzam podatki, mam 10lat przepracowane, ona nic. Poświęciłam swoje życie towarzyskie, pracę (a lubie pracować) i ciało. W zeszłym mc zarobiłam 2,400zł i rezygnuję z tego wszystkiego dla 500+ które nie wiadomo ile potrwa wrrrrr :angry:

reklama
Do góry