reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Haha to ja jem ogórki i kapustę popijam kefirem a później przegryzam twaróg. Na koniec wyciągam ciasto. :):) I co z tego będzie :):)
Haha fakt trzeba uważać z imionami [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja lubię proste polskie imiona, nie podobają mi się wymyślne... I takim oto sposobem mamy Piotra i będziemy mieli Helenkę (ew. Antka) [emoji16]

hchy3e3k39v7obqp.png
popieram. dlatego ja chcę Pawła, Ryszarda lub Marysię ale mąż wymyślił sobie Egon i nie da się przegadać :(

reklama
U nas akurat wybór imienia był przypadkiem . Tak bardzo w ciąży mi się podobały imiona ze zdrobnieniem na ka - Emilka, mąż od razu odrzucił, bo nasza przyjaciółka ma takie imię , potem Natalka. Wszyscy mi mówili przez całą ciąże, że każda Natalia jaka znają jest głupia, dziwna itd. Zaczełam sobie przypominać Natalie wśród moich znajomych i po urodzeniu zdecydowałam Amelia . Następnego dnia mąż poszedł zarejestrować trzeba było szybko, żeby mąż mógł dostać jak najszybciej urlop.

Nasze dzieci też na początku nie mogły zaakceptować 3 lata temu ze ich braciszek będzie miał na imię Kostek. A teraz nie wyobrażają sobie, że miałby mieć inaczej.

oar8pg4njr6t44vs.png

Kasiu, mi tez sie bardzo podobaja polskie imiona :) Twoje np - na bierzmowanie sobie wybralam:)
Ale mojego ukochanego w zaden sposob nie moge przekonac :(

Wojtek i Agatka - piekne imiona :)
Jak moja najwspanialsza na swiecie siostra :))

A moze by tak nowy watek z imionami ? :)

Najgorsze jest wlasnie to, ze wszystkie fajne imiona sa u nas w bliskiej rodzinie i.. Dlatego moj P. Nie chce powtarzac. Podoba nam sie np Mikołaj, ale jest juz, Hubert tez.. :)

Podoba mi sie Agatka :) moze zgapie ;) chyba nie populatne teraz nie? Nie znam wielu.
Ja niechce oklepanego imienia. Patrze na najpopularniejsze imiona oraz na imiona w zloblach. Bardzo podobal mi sie franek.. Ale frankow u nas jak mrowkow. W moj dziadek byl franek choc moze nie byl chory wzorem do nasladowania :)
Podoba mi sie Hania.. Duzo ich. Moj maz wyskoczyl z Teresa. Po fajnej babci. Ale jakos nie wiem... Podoba mi sie tez Ewa. Proste imie i tez nie nalezy do popularnych teraz. Zobaczymy. Nie mysle o tym jeszcze intensywnie. Po usg polowkowym gdzi poznamy plec zaczniemy wymyslac.

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

reklama
Do góry