Arya88
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wszystko zależy, są babki że nie mają problemu z karmieniem po cc. I życze Ci fonntanny z mlekiem po porodziebo rodzisz sn po cc trzeba od początku walczyć o laktacje i sam dzidzius może nie wystarczyć w takim przypadku.
Ja wstrzymała bym się do rozwiązania w zależności jaką będziesz miała laktację jak nie online to zawsze można kogoś wysłać do sklepu przynajmniej ja tak zrobięGemmina ja też tej poduchy nie używam,w moim przypadku to zbędny wydatek.
Madzien wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka,szczęścia,spełnienia marzeń i bezproblemowego rozwiązania :*
A ja mam dylemat czy kupować laktator..
Pisałam na prywatnym Na razie ok mnóstwo pobranej krwi wyniki wątrobowe wysokie ale funkcje wątroby w normie, wieczorem dostałam jakieś tabletki dzisiaj sterydy i jeszcze kilka pobrań krwi odstawił Clexane i aspirynę mały aktywny i to bardziej niż wcześniej pewnie dlatego że więcej odpoczywam staram się być spokojna i myśleć pozytywnie mam bardzo dobrego lekarza zaufam mu a.poza tym 3 razy dziennie ciśnienie i słuchanie serduszka Jest dobrze szczerze wolę siedzieć w szpitalu pod obserwacją niż w.domu się denerwowaćCiacho a jak u Ciebie??