Jak radzicie sobie z głodem ? Ja caly czas jestem głodna i brzuch mam jak balon [emoji53]
Napisane na SM-G361F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ja ciągle coś podjadam pewnie niedługo bedę gruuuba jak piłka plażowa a jak radzicie sobie ze zgagą i nadkwasotą? ja normalnie mam reflux, który w ciązy mi się nasilił. męty pić niemogę bo mam usunięty pęcherzyk a mięta pobudza wydzielanie żółci. macie jakieś super sposoby na to pieczenei w przełyku? czytałam o rumianku, chyba spróbuję :/Jak radzicie sobie z głodem ? Ja caly czas jestem głodna i brzuch mam jak balon [emoji53]
Hej dziewczyny, właśnie dowiedziałam się, że będę mamą - termin: czerwiec <3 <3 <3
Siemię lniane niezawodne [emoji16] Ja się do dziś zachwycam, a bez leków jestem już 4 dni [emoji2]Ja nie mam karty ciazy ale za to mam pierwsza zgage... Eh
Ide na wizyte w srode wiec pewnie wtedy dostane.
Zdechne od tej zgagi...
Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)
Ja mam refluks, od roku byłam na Controlocu, codziennie- bez niego umierałam. Jednak nie jest on polecany w ciąży... Lekarz zapisał mi Gaviscon, ale od środy dwa razy dziennie rzuję siemię lniane, rano na czczo i wieczorem przed spaniem i nie ma potrzeby przyjmować nic innego. Można też zamiast nasion robić kisiel z mielonego lub po prostu po łyżeczce oleju lnianego. Ale powiem Ci że jest jak opatrunek, pomaga natychmiastowo [emoji16] A no i odstawiłam wszystko co słodkie do picia, piję tylko wodę i pierwszy raz od roku NIE DOKUCZA MI REFLUKS [emoji38] [emoji38] [emoji38]ja ciągle coś podjadam pewnie niedługo bedę gruuuba jak piłka plażowa a jak radzicie sobie ze zgagą i nadkwasotą? ja normalnie mam reflux, który w ciązy mi się nasilił. męty pić niemogę bo mam usunięty pęcherzyk a mięta pobudza wydzielanie żółci. macie jakieś super sposoby na to pieczenei w przełyku? czytałam o rumianku, chyba spróbuję :/
jak ja Ci zazdroszczę !!!Wroniasta tabletki do ssania Rennie można tak z umiarem .
Ja nie mam żadnych objawów , ani zgagi ani wymiotow .
ooo a przybliż mi ten temat siemienia mówisz że zujesz? ale jak? tak po prostu te nasionka wkładasz do buzi i zujesz? a co tego kisielu - znalazłam różne przepisy, a Ty jak go robisz? dzięki wielkie za radę !!!Ja mam refluks, od roku byłam na Controlocu, codziennie- bez niego umierałam. Jednak nie jest on polecany w ciąży... Lekarz zapisał mi Gaviscon, ale od środy dwa razy dziennie rzuję siemię lniane, rano na czczo i wieczorem przed spaniem i nie ma potrzeby przyjmować nic innego. Można też zamiast nasion robić kisiel z mielonego lub po prostu po łyżeczce oleju lnianego. Ale powiem Ci że jest jak opatrunek, pomaga natychmiastowo [emoji16] A no i odstawiłam wszystko co słodkie do picia, piję tylko wodę i pierwszy raz od roku NIE DOKUCZA MI REFLUKS [emoji38] [emoji38] [emoji38]