reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

no włąsnei czytałam zę kwaśne i kiszone, oraz mięso - to znak na syna , a słodkie i nabiał - to na córkę :) też mnie na kiszone bierze i też wolałbym synka , więc mam nadzieję zę się sprawdzi :)

Powiem ci, że w ciąży z synkiem od mięsa mnie odrzucało, tzn. przygotowane mogłam zjeść od niechcenia, ale na widok i zapach surowego mięsa miałam kibelek... przestałam gotować w ogóle.

Mąż miał przechlapane bo on amator kawy, w mi zapach tak przeszkadzał, że biedak nie mógł sobie parzyć w domu [emoji85]

Na szczęście dziadków ma obok i do nich chodził na kawę :)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Camel trzymaj się [emoji4]a z tą umową to już nic nie zrobisz. Jak będzie dobrym człowiekiem to Ci da, a jak nie to pamiętaj ze dzidzia jest najważniejsza [emoji4]

U mnie w kalendarzu chińskim wychodzi dziewczynka.

Moja córka bylaby w siódmym niebie [emoji3]
Przy córce od początku mialam imię tylko dla dziewczynki i tylko jedno i teraz mam imię Natalka i tylko dla dziewczynki [emoji3]

wniduay3s76h08au.png

Camel tak to czasem bywa. Wazne ze masz zapewniony macierzynski..
A pozniej dasz rade :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

U mnie w pracy kierowniczka juz wie i naprawde ulzylo mi jak powiedziala zebym nie martwila sie o powrot. Naprawde troche sie balam, zwlaszcze ze mam dluzszy macierzynski.

reklama
Ja mam umowe do sierpnia i wiem ze mi nie przedłuża. A przynajmniej zrobili tak dziewczynie ktora pracowala przede mną. Ale ja to mam gdzieś.bo i tak pewnie 2 lata posiedze z dzieckiem jak bylo z córką i pozniej pomysle o swojej działalności.

wniduay3s76h08au.png

Do góry