reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

no włąsnei czytałam zę kwaśne i kiszone, oraz mięso - to znak na syna , a słodkie i nabiał - to na córkę :) też mnie na kiszone bierze i też wolałbym synka , więc mam nadzieję zę się sprawdzi :)

Powiem ci, że w ciąży z synkiem od mięsa mnie odrzucało, tzn. przygotowane mogłam zjeść od niechcenia, ale na widok i zapach surowego mięsa miałam kibelek... przestałam gotować w ogóle.

Mąż miał przechlapane bo on amator kawy, w mi zapach tak przeszkadzał, że biedak nie mógł sobie parzyć w domu [emoji85]

Na szczęście dziadków ma obok i do nich chodził na kawę :)

74703e3ksg0ul1uj.png

reklama
Camel trzymaj się [emoji4]a z tą umową to już nic nie zrobisz. Jak będzie dobrym człowiekiem to Ci da, a jak nie to pamiętaj ze dzidzia jest najważniejsza [emoji4]

U mnie w kalendarzu chińskim wychodzi dziewczynka.

Moja córka bylaby w siódmym niebie [emoji3]
Przy córce od początku mialam imię tylko dla dziewczynki i tylko jedno i teraz mam imię Natalka i tylko dla dziewczynki [emoji3]

wniduay3s76h08au.png

Camel tak to czasem bywa. Wazne ze masz zapewniony macierzynski..
A pozniej dasz rade :)

p19udqk3omu1vzit.png

ukdy3e5e73vk6yxz.png

Kropek i Kamyk 12.2012(**) Przecinek 06.2016(*)

U mnie w pracy kierowniczka juz wie i naprawde ulzylo mi jak powiedziala zebym nie martwila sie o powrot. Naprawde troche sie balam, zwlaszcze ze mam dluzszy macierzynski.

reklama
Ja mam umowe do sierpnia i wiem ze mi nie przedłuża. A przynajmniej zrobili tak dziewczynie ktora pracowala przede mną. Ale ja to mam gdzieś.bo i tak pewnie 2 lata posiedze z dzieckiem jak bylo z córką i pozniej pomysle o swojej działalności.

wniduay3s76h08au.png

Do góry