reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

KaSia86 mówisz, że córa? Hehehe my wolelibyśmy synka drugiego, wygodniej dla nas heh. Ubranka mamy, poza tym jeden pokój dla dzieci także też łatwiej no i chłopacy mniej problemowi od dziewczyn chyba ;) no, ale oczywiście jak będzie córcia to też fajnie :)

74703e3ksg0ul1uj.png
no włąsnei czytałam zę kwaśne i kiszone, oraz mięso - to znak na syna , a słodkie i nabiał - to na córkę :) też mnie na kiszone bierze i też wolałbym synka , więc mam nadzieję zę się sprawdzi :)

reklama
co do imion ? jeśli bedzie córka - bedzie Marysia po mojej zmarłej Mamie, a jeśli syn? tu kłócimy się z mężem - on chce Egona i się przy tym cholernie upiera, a ja chcę Pawełka albo Ryszarda :)
a co do cycków, tyle się naoglądałam koleżanek którym piersi urosły i wypiękniały, tyle się o tym naczytałam, a moje B jakoś urosnąć nei chce :( urosły odrobinę i tylko mnie bolą :( :(
a co do obiadku ? dziś zamrzył mi się obiad tak po polskiemu - schabowy, ziemniaczki z koperkiem i mizeria ;) mąż włąśnie poleciał po zakupy
a wogóle to witam wszystkie Mamusie - pól doby mnie nie było i nie nadążam z czytaniem :)

reklama
Boszzzze dziewczyny ale produkujecie...ja caly czas w szpitalu..mdlosci mam mniejsze po tych wszystkich lekach...powiedzialam szefowej o ciazy...musialam bo w poniedzialek nie pojde znowu do pracy..mysle ze zrobila dobra mine do zlej gry ...a czy da mi umowe...nie mam pojecia..przekonam sie w tym tygodniu...trudno....

f2w3yx8dy6p2kxcf.png

Do góry