reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zobacz załącznik 779501 ciaza dodaje mi glupich pomyslow [emoji23] wszystko biale i szare a tu jeb czerwony [emoji23]

A cóż to za malunki ;D

wniduay3s76h08au.png

Ja obecnie jestem na wychowawczym, więc będę się najpierw musiała przywrócić do pracy, żeby móc iść na l4 i macierzyński. Czy któraś z Was tak robiła?

Dziewczyny, nie wiem jak to dalej będzie, ale spalabym cały czas. Oczy mi się zamykają.

Mama-88 ja tak w pierwszej ciazy mialam, na stojaco, siedzaco, lezaco... ciagle spalam. W tej ciazy mam problem ze snem w nocy, ale np dzis spalabym caly dzien.

Ja mam 2 corki i nigdy kiszonek nie jadlam w ciazy [emoji23] chyba raczej na syna kwasieluchy sa [emoji14]

Moja mama ze mną w ciąży zajadała się kiszonkami... Ja na syna słodkim i owocami się zapychałam [emoji16]
Ja niestety stały punkt programu - zapalnie kratanie plus gardło mi zaczyna boleć. Czuje sie jak uprowadzona przez kosmitów .

3jgxugpjvb0m6657.png

hchy3e3khm37w3fg.png

reklama
Do góry