reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax cuuuudownie ;-)

Madzien dlaczego nie wytrzymasz???

Zając ja na plusie 14, też mam postanowienie że zero słodkiego i gazowanego.

Brzuch spadł mi na 112 cm i stoji w miejscu :-)
Mam pessar . Raczej po zdjeciu to ja polece odrazu rodzic. [emoji23][emoji23] lekarz to tylko na wizytach powtarza . Juz nie dlugo do 36 tyg tylko musi pani wytrzymac . Wiec widze ze za ciekawie nie jest.

reklama
Mam pessar . Raczej po zdjeciu to ja polece odrazu rodzic. [emoji23][emoji23] lekarz to tylko na wizytach powtarza . Juz nie dlugo do 36 tyg tylko musi pani wytrzymac . Wiec widze ze za ciekawie nie jest.

Spokojnie. Ja miałam pessar do 38 i normalnie do 40 donosiłam. A ponoć większość po pessarze nawet przenosi.

Ja tez miałam skurcze. Tak naprawdę wszystko zależy od długości szyjki po zdjętym pessarze i indywidualnych jej predyspozycji.

Spokojnie. Ja miałam pessar do 38 i normalnie do 40 donosiłam. A ponoć większość po pessarze nawet przenosi.

Ja tez miałam skurcze. Tak naprawdę wszystko zależy od długości szyjki po zdjętym pessarze.
Moge nawet i przenosic [emoji23] ale zeby dobic do 36 tyg . Zeby z malym bylo ok wszystko [emoji4]

Już za chwilę, już za momencik wszystkie bedziemy jęczały że chcemy rodzic i szamańskim sposobami próbowały to przyspieszyć. Bardziej niecierpliwe od 36, a te jeszcze w miarę w dobrej kondycji od 38.
Dla każdej nas końcówka bedzie mega męcząca a wizja nawet nie wiadomo jak bolącego porodu wybawieniem.

A do mnie ta moja gruba siostra wypaliła , że ... Schudłam [emoji23][emoji23] 10kg na plus i schudłam. I że mam teraz taką szczuplutką ..twarz :D to nie moja wina , że ona ma twarz jak pełnia księżyca.

f2w3rjjgwqepia0h.png

reklama
Już za chwilę, już za momencik wszystkie bedziemy jęczały że chcemy rodzic i szamańskim sposobami próbowały to przyspieszyć. Bardziej niecierpliwe od 36, a te jeszcze w miarę w dobrej kondycji od 38.
Dla każdej nas końcówka bedzie mega męcząca a wizja nawet nie wiadomo jak bolącego porodu wybawieniem.
HahaxD tak będzie i zaczną się liście malin i schody :D

f2w3rjjgwqepia0h.png

Do góry