reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny czy u was apka działa normalnie? Bo mi od 3 dni nie przychodzą powiadomienia. Tak jakby cisza na forum była... Restart wałami już tel i reinstalowałam apke i nic [emoji52]

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Dokładnie! Mi tez nie działają :(

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Ale mam dzien do dupy ,wymiotowac mi sie chce i w ogole tak mi nie dobrze,ze plakac mi sie chce.Mala wali kopniakami ,dobrze ze daje o sobie znac ,bo bym juz pomyslala ze sie cos zlego dzieje .Od jutra Swieta w Norwegii to sie polenie .Ehh jeszcze 2 miesiace wytrzymac.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Rozumiem mamy jedynakow, a jak do tematu krwi pepowinowej podchodzą mamy które mają juz dzieci???

U nas trzecie dziecko i tak jak pisałam nie bankujemy.

Czy ty nie czasem z rejonu Krakowa?Nie wiem czy dobrze pamietam..?Gdzie bedziesz rodzic jesli moge zapytac?

Tak.
Rodziłam i będę rodzic w Żeromskim. Mnie ten szpital "przekonał" wlasnie podejściem do cc. Kiedyś juz pisałam, ze nie ma sali przed- i pooperacyjnej, dziecko zabierane na ważenie (idzie z ojcem) w momencie gdy cie zaszywają, potem jesteś cały czas z maluchem. Super pomoc laktacyjna.
Co do tego, że jesteś cały czas z dzieckiem to ma wielkie plusy (dla mnie) ale np moja koleżanka widziała to jako minus. Wybrała Ujastek, bo tam zawsze można oddać dziecko położnym noworodkowym i sie wyspać, odpocząć. Wiec zależy co kto woli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A! I jeszcze jedna ważna rzecz, ktorej nie brałam pod uwagę przy wyborze a okazała sie istotna- nie wypisują osobno matki i dziecka. Mój drugi syn urodził sie z wrodzonym zapaleniem płuc, brał antybiotyk dożylnie 10dni. Ja teoretycznie mogłam wyjsć po 3, ale szpital dla dobra matki o dziecka nie rozdziela, wiec miałam takie 10 cio dniowe "wakacje" w szpitalu.
Wiem, ze Ujastek i Rydygier na pewno rozdzielają (moje koleżanki przez to przeszły).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas trzecie dziecko i tak jak pisałam nie bankujemy.

Tak.
Rodziłam i będę rodzic w Żeromskim. Mnie ten szpital "przekonał" wlasnie podejściem do cc. Kiedyś juz pisałam, ze nie ma sali przed- i pooperacyjnej, dziecko zabierane na ważenie (idzie z ojcem) w momencie gdy cie zaszywają, potem jesteś cały czas z maluchem. Super pomoc laktacyjna.
Co do tego, że jesteś cały czas z dzieckiem to ma wielkie plusy (dla mnie) ale np moja koleżanka widziała to jako minus. Wybrała Ujastek, bo tam zawsze można oddać dziecko położnym noworodkowym i sie wyspać, odpocząć. Wiec zależy co kto woli.

Ja bede rodzic na Ujstku:) mam nadzieje ze bedzie ok. Na szkole rodzenia mowili, ze owszem mozna oddac dziecko, ale oni zachecaja by tego nie robic;)

Trzymam kciukasy za Wasze wizyty. Dawajcie znać po! [emoji3]

Jak mnie niesamowicie wkurza zakładanie nowych wątków przez osoby nie związane z forum, czerwcówkami..... [emoji21]aaaaaaa nadwrażliwa chyba jestem

thgfikgneziy9g6d.png

Oooo serio, ktoś tak robi?! Ja czytam tylko subskrybowane wątki wiec nawet nie zauważyłam.

reklama
A! I jeszcze jedna ważna rzecz, ktorej nie brałam pod uwagę przy wyborze a okazała sie istotna- nie wypisują osobno matki i dziecka. Mój drugi syn urodził sie z wrodzonym zapaleniem płuc, brał antybiotyk dożylnie 10dni. Ja teoretycznie mogłam wyjsć po 3, ale szpital dla dobra matki o dziecka nie rozdziela, wiec miałam takie 10 cio dniowe "wakacje" w szpitalu.
Wiem, ze Ujastek i Rydygier na pewno rozdzielają (moje koleżanki przez to przeszły).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O, nie wiedzialam o tym. W takim razie mam nadzieje, ze nic sie takiego nie wydarzy;)

Do góry