reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny czy u was apka działa normalnie? Bo mi od 3 dni nie przychodzą powiadomienia. Tak jakby cisza na forum była... Restart wałami już tel i reinstalowałam apke i nic [emoji52]

010ikw7ip2lmrcv3.png
[/QUOTE]

Dokładnie! Mi tez nie działają :(

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

reklama
Ale mam dzien do dupy ,wymiotowac mi sie chce i w ogole tak mi nie dobrze,ze plakac mi sie chce.Mala wali kopniakami ,dobrze ze daje o sobie znac ,bo bym juz pomyslala ze sie cos zlego dzieje .Od jutra Swieta w Norwegii to sie polenie .Ehh jeszcze 2 miesiace wytrzymac.

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

Rozumiem mamy jedynakow, a jak do tematu krwi pepowinowej podchodzą mamy które mają juz dzieci???

U nas trzecie dziecko i tak jak pisałam nie bankujemy.

Czy ty nie czasem z rejonu Krakowa?Nie wiem czy dobrze pamietam..?Gdzie bedziesz rodzic jesli moge zapytac?

Tak.
Rodziłam i będę rodzic w Żeromskim. Mnie ten szpital "przekonał" wlasnie podejściem do cc. Kiedyś juz pisałam, ze nie ma sali przed- i pooperacyjnej, dziecko zabierane na ważenie (idzie z ojcem) w momencie gdy cie zaszywają, potem jesteś cały czas z maluchem. Super pomoc laktacyjna.
Co do tego, że jesteś cały czas z dzieckiem to ma wielkie plusy (dla mnie) ale np moja koleżanka widziała to jako minus. Wybrała Ujastek, bo tam zawsze można oddać dziecko położnym noworodkowym i sie wyspać, odpocząć. Wiec zależy co kto woli.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

A! I jeszcze jedna ważna rzecz, ktorej nie brałam pod uwagę przy wyborze a okazała sie istotna- nie wypisują osobno matki i dziecka. Mój drugi syn urodził sie z wrodzonym zapaleniem płuc, brał antybiotyk dożylnie 10dni. Ja teoretycznie mogłam wyjsć po 3, ale szpital dla dobra matki o dziecka nie rozdziela, wiec miałam takie 10 cio dniowe "wakacje" w szpitalu.
Wiem, ze Ujastek i Rydygier na pewno rozdzielają (moje koleżanki przez to przeszły).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

U nas trzecie dziecko i tak jak pisałam nie bankujemy.

Tak.
Rodziłam i będę rodzic w Żeromskim. Mnie ten szpital "przekonał" wlasnie podejściem do cc. Kiedyś juz pisałam, ze nie ma sali przed- i pooperacyjnej, dziecko zabierane na ważenie (idzie z ojcem) w momencie gdy cie zaszywają, potem jesteś cały czas z maluchem. Super pomoc laktacyjna.
Co do tego, że jesteś cały czas z dzieckiem to ma wielkie plusy (dla mnie) ale np moja koleżanka widziała to jako minus. Wybrała Ujastek, bo tam zawsze można oddać dziecko położnym noworodkowym i sie wyspać, odpocząć. Wiec zależy co kto woli.

Ja bede rodzic na Ujstku:) mam nadzieje ze bedzie ok. Na szkole rodzenia mowili, ze owszem mozna oddac dziecko, ale oni zachecaja by tego nie robic;)

Trzymam kciukasy za Wasze wizyty. Dawajcie znać po! [emoji3]

Jak mnie niesamowicie wkurza zakładanie nowych wątków przez osoby nie związane z forum, czerwcówkami..... [emoji21]aaaaaaa nadwrażliwa chyba jestem

thgfikgneziy9g6d.png

Oooo serio, ktoś tak robi?! Ja czytam tylko subskrybowane wątki wiec nawet nie zauważyłam.

reklama
A! I jeszcze jedna ważna rzecz, ktorej nie brałam pod uwagę przy wyborze a okazała sie istotna- nie wypisują osobno matki i dziecka. Mój drugi syn urodził sie z wrodzonym zapaleniem płuc, brał antybiotyk dożylnie 10dni. Ja teoretycznie mogłam wyjsć po 3, ale szpital dla dobra matki o dziecka nie rozdziela, wiec miałam takie 10 cio dniowe "wakacje" w szpitalu.
Wiem, ze Ujastek i Rydygier na pewno rozdzielają (moje koleżanki przez to przeszły).

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

O, nie wiedzialam o tym. W takim razie mam nadzieje, ze nic sie takiego nie wydarzy;)

Do góry