reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny a co mi poradzicie na pekajace naczynka na twarzy ? Wczoraj na rzesach kosmetyczka zwrocila mi na to uwage ze mam popekane... czym smarowac?
Widzialam je wczesniej ale jakos myslalam, ze znikna

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny a co mi poradzicie na pekajace naczynka na twarzy ? Wczoraj na rzesach kosmetyczka zwrocila mi na to uwage ze mam popekane... czym smarowac?
Widzialam je wczesniej ale jakos myslalam, ze znikna

p19u9jcg81ehxczt.png
Polecam nie inwazyjny Redblocker na naczynka.
Jako pierwsza pomoc powinno być ok.
Jeśli nie to po porodzie laserowe usuwanie. :-)

Napisane na C6903 w aplikacji Forum BabyBoom

Cześć [emoji4] moja bratowa dziś urodziła! W cztery godz od pierwszego skurczu.
Obudzili mnie o 5 bo miałam się zająć dwulatkiem w domu. Na szczęście było dobrze i nie płakał rano jak się obudził bez rodziców [emoji4] za to ja bylam mega śpiąca o 9, teraz jest lepiej [emoji38] brat wrócił ze szpitala, oddał małego dziadkom, a ja poszłam do fryzjera i nawet się nie spóźniłam na umówioną godzinę [emoji6] ekstra poród!

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Co do krwi pępowinowej to My też się nie zdecydujemy.

Cymera trzymam kciuki,żeby dzisiaj Maluch ładnie rozstawił nóżki :D

Aaa ja się właśnie dowiedziałam,że mój brat też będzie miał dzidziusia,bratowa jest w 5tygodniu :) chyba pozazdrościł młodszej siostrze hihi ;)

reklama
Do góry