motylek05
Fanka BB :)
Oj bedzie, bedzie[emoji3]Jak juz urodze bedzie mi tego bardzo brakowalo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Oj bedzie, bedzie[emoji3]Jak juz urodze bedzie mi tego bardzo brakowalo
Oj bedzie, bedzie[emoji3]
Ciekawa jestem i ja jak to będzie bo teraz czesto mam skurcze, napinanie się brzucha. Przy córce nie mialam w ogóle i ogolnie poród mialam wywoływany ,samo nie chciało sie rozkręcić :/ może teraz zacznie od skurcze. Chociaż mnie to trochę niepokoj jak czesto sie napina :/
To chyba kupię wodoszczelny pokrowiec na materacMoże coś w tym jest, bo ja też nie miałam/nie czułam tych skurczy i zaczęło so od odejścia wód.
Teraz też nie czuję, ale wydaje mi się że bym je czuła, jakbym je miała rzeczywiście, bo dziecko czuje bardzo wyraźnie, aż dziwnie, czasem macajac wyraźnie czuję kończyny.
A patrząc na intensywność jego ruchów to szykuje nam się mały diabełek, dobrze że w nocy śpi, mam nadzieję ze tak zostanie [emoji14]
Mi mama kupiła koło kąpielowe dla dzieci za parę zł pod dupsko, ale szczerze niepamietam czy go użyłam.
Dziewczyny ratujcie co na pieprzoną opryszczkę nosz kurde nie miała kiedy wyjść [emoji53]
To chyba kupię wodoszczelny pokrowiec na materac
Zovirax duo-- 3 dni i po kłopocie Niby nie możemy ale mój gin.powiedział,że lepiej szybko zwalczyć to dziadostwo niż ma sie rozprzestrzeniać a jest niestety grożna dla dziecka.
Dostalam takie. Podobno ratowalo zycie porzedniczce zobaczymy