reklama
Bellax123!
Fanka BB :)
moje ktg to były same kreseczki z ruchami [emoji23][emoji23]A jak u was z ruchami?U mnie sa teraz rzadsze ale za to bardziej intensywne.
U
użytkownik 168678
Gość
Moja córka potrafi urządzić sobie taką imprezę w brzuchu, że widać przez ubranie jak brzuch się rusza. Ogólnie nie jest źle z tymi ruchami, nie są dla mnie bolesne. Odczuwam tylko nieprzyjemne uczucie w brzuchu gdy np. chcę wciągnąć skarpetki lub buty. Na szczęście robi się coraz cieplej i już przerzuciłam się na baletki. Chociaż, że tak powiem nogi robią mi się niewyjściowe (czyt. grube) i lepiej wyglądałyby w kozakach. U mnie dziś na dworze jakieś 18 stopni. Piękna pogoda, ale nogi mi już przy takiej temp. puchną. Boże Dziewczyny zaraz święta... Mogę sprzątać, gotować, ale nie wyrabiam siedzenia przy stole.
Tak sie zastanawiam czy jezeli dziecko jest spokojne w łonie czy i jak to sie przekłada na rzeczywistość postpartum..? Mam wielką nadzieję że takU mnie boli tylko jak mocno wypina tyłek i tam w środku wszystko się naciąga. A tak to w miarę spokojne dziecko będę miała.
reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Czytałam że ponoć tak I nawet godziny aktywności w brzuszku często pokrywają się z tymi już po porodzie.Tak sie zastanawiam czy jezeli dziecko jest spokojne w łonie czy i jak to sie przekłada na rzeczywistość postpartum..? Mam wielką nadzieję że tak
To moja będzie mieć adhd