reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja wino tylko czerwone wytrawne albo półwytrawne , a piwo to tylko chmielowe bez żadnych soków ,cytryn i innych dodatków :) wódkę pije tylko na weselach :D ostatni raz piłam wódkę na moim weselu 7 lat temu :D

reklama
Nasza mała waży 1570 i zapowiada się długonoga [emoji1] wszystko jest dobrze, szyjka zdrowa, łożysko wysoko [emoji7]
Teraz będę Was nadrabiać [emoji4]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

A ja mimo, że to moje drugie nawet nie wiem jak wygląda zapis ktg. Przy poprzednim razie miałam robione przy przyjęciu na izbę, miałam 8 cm i juz byłam w pozycji na klęczkach więc ekranu nie widziałam [emoji38]

Moja córka potrafi urządzić sobie taką imprezę w brzuchu, że widać przez ubranie jak brzuch się rusza. Ogólnie nie jest źle z tymi ruchami, nie są dla mnie bolesne. Odczuwam tylko nieprzyjemne uczucie w brzuchu gdy np. chcę wciągnąć skarpetki lub buty. Na szczęście robi się coraz cieplej i już przerzuciłam się na baletki. Chociaż, że tak powiem nogi robią mi się niewyjściowe (czyt. grube) i lepiej wyglądałyby w kozakach. U mnie dziś na dworze jakieś 18 stopni. Piękna pogoda, ale nogi mi już przy takiej temp. puchną. Boże Dziewczyny zaraz święta... Mogę sprzątać, gotować, ale nie wyrabiam siedzenia przy stole.

U mnie boli tylko jak mocno wypina tyłek i tam w środku wszystko się naciąga. A tak to w miarę spokojne dziecko będę miała.

U mnie boli tylko jak mocno wypina tyłek i tam w środku wszystko się naciąga. A tak to w miarę spokojne dziecko będę miała.
Tak sie zastanawiam czy jezeli dziecko jest spokojne w łonie czy i jak to sie przekłada na rzeczywistość postpartum..? Mam wielką nadzieję że tak :)

reklama
Tak sie zastanawiam czy jezeli dziecko jest spokojne w łonie czy i jak to sie przekłada na rzeczywistość postpartum..? Mam wielką nadzieję że tak :)
Czytałam że ponoć tak:) I nawet godziny aktywności w brzuszku często pokrywają się z tymi już po porodzie.
To moja będzie mieć adhd :D :p

Do góry