reklama
Nie jestem ekspertka ale z tego co słyszałam od znajomej to ona kupiła swojej 3-miesięcznej córce takie turystyczne i ogólnie po jednym skorzystaniu zrezygnowała bo przy tak malutkim dziecku po prostu było jej niewygodnie bo nie mają one regulowanej wysokości. To jednak kłopot lekki schylanie się do tak malutkiego jeszcze bobasa. Ja zamierzam u mamy po prostu w gondoli albo jeszcze myślałam o leżaczku takim "łóżeczku". Jak wrócę na studia to może nawet pomyślę nad kupnem drugiego łóżeczka najprostszego najtańszego do tego materac kocyk i starczyCześć dziewczyny.
Jagoda sto lat spóźnione ale szczere. Wygladalas slicznie [emoji8]
Siostra moja przyjechała na weekend i jakoś nie mialam chwili by zajrzeć i poczytać co tam u was.
Powiedzcie mi czy taki maluszek może spać w łóżku turystycznym? Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania to zabieram to łóżeczko drewniane do siebie ale wiem ze będę często też przebywać u moich rodziców i się zastanawiam nad turystycznym. Choc z drugiej strony przez lato mogłaby mała spać w gondoli od wózka. Co myślicie? Nie chce kupować drugiego łóżeczka bo to dla mnie zbędny wydatek a takie turystyczne mogłabym mieć od szwagierki
Bellax123!
Fanka BB :)
Najlepszego Cymera!!!! zapraszam do mnie na drugi tort xd
mlodamama21
Przy obydwu mialam turystyczne..suoer sa ! Maja 2 pietra wysokosci! Chyba ze sie kupuje takie za niecale 100 zl to co innego..mi 2 dzieci wychowalo jedno turystyczne i bylo z nami wszedzie na wakacjachNie jestem ekspertka ale z tego co słyszałam od znajomej to ona kupiła swojej 3-miesięcznej córce takie turystyczne i ogólnie po jednym skorzystaniu zrezygnowała bo przy tak malutkim dziecku po prostu było jej niewygodnie bo nie mają one regulowanej wysokości. To jednak kłopot lekki schylanie się do tak malutkiego jeszcze bobasa. Ja zamierzam u mamy po prostu w gondoli albo jeszcze myślałam o leżaczku takim "łóżeczku". Jak wrócę na studia to może nawet pomyślę nad kupnem drugiego łóżeczka najprostszego najtańszego do tego materac kocyk i starczy
Nie mam pojęcia może to ona akurat miala takie bez regulacji ja jeszcze nie interesowałem sie aż tak bardzo bo jeszcze nie mam zwykłego to turystyczne w ogóle odległy temat
mlodamama21
Teraz mamy kolyske i na pewno turystyczne bede brala.znowu..dziecko nie wala o szczebelki[emoji6] i jak jedziemy gdzies to spi w swoim lozeczku na spokojnie [emoji4] ja bardzo zadowolona bylam ze swojego..Nie mam pojęcia może to ona akurat miala takie bez regulacji ja jeszcze nie interesowałem sie aż tak bardzo bo jeszcze nie mam zwykłego to turystyczne w ogóle odległy temat
Zając Czerwcowy
Cymera! Sto lat ! Spelnienia marzen ! :*
reklama
Arya88
Nie jestem ekspertka ale z tego co słyszałam od znajomej to ona kupiła swojej 3-miesięcznej córce takie turystyczne i ogólnie po jednym skorzystaniu zrezygnowała bo przy tak malutkim dziecku po prostu było jej niewygodnie bo nie mają one regulowanej wysokości. To jednak kłopot lekki schylanie się do tak malutkiego jeszcze bobasa. Ja zamierzam u mamy po prostu w gondoli albo jeszcze myślałam o leżaczku takim "łóżeczku". Jak wrócę na studia to może nawet pomyślę nad kupnem drugiego łóżeczka najprostszego najtańszego do tego materac kocyk i starczy
Zależy od modelu, nasze ma regulowaną wysokość, są takie nawet z przewijakami w zestawie