reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

W Norwegii to raczej koszul, piżamek i szlafroków nie używają na porodówce, dziewczyny biorą dresy lub getry...Przynajmniej u nas w szpitalu taki zwyczaj...

010ikw7ip2lmrcv3.png

A to moze u was inaczej ,tu kolezanki zawsze mialy ze soba.Mysle,ze wygogniej wziac szlafrok niz przebierac sie w getry.Za tydzien bedziemy na kursie w szpitalu i podpatrze jeszcze jaka tam moda panuje [emoji23]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Potwierdzam, ze w turystycznych materace sa masakryczne, w sensie, ze nie nadaja sie moim zdaniem do czestego uzytkowania. Wiec wato kupic materac jak chcecie czesto korzystac.
Nie wiem jak Wy, ale ja strasznie sie nie wysypiam... syncio budzi sie po nocach i nie zapowiada sie, zeby mial przestac. Jak jeszcze corcia dojdzie to po scianach bede chodzic [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

My tez wczoraj z męzem zabalowalismy przyjechali znajomi i do polnocy bylismy na miescie..uff potem zapadłam w sen niedźwiedzi..:) Dziś rano dokupiłam jeszcze w Rossmanie pampersy i chusteczki.Teraz jazda do ikei po materac i wyprawka prawie skończona:) Po świetach bede przygotowywać walizkę,dokumenty etc Pięknego dnia mamuśki :)

Potwierdzam, ze w turystycznych materace sa masakryczne, w sensie, ze nie nadaja sie moim zdaniem do czestego uzytkowania. Wiec wato kupic materac jak chcecie czesto korzystac.
Nie wiem jak Wy, ale ja strasznie sie nie wysypiam... syncio budzi sie po nocach i nie zapowiada sie, zeby mial przestac. Jak jeszcze corcia dojdzie to po scianach bede chodzic [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Oj i ja dzis srednio wyspana. Mala przed 3 zaczela szalec i sciskac pecherz... chyba zacznie sie wstawanie na siku. Do tego wraca mi bol glowy taki jak w I trymestrze :(
Poza tym brakuje mi takiego polezenia we dwoje w domu. Wczoraj u znajomych dzis znajomi do nas... ehhhh

p19u9jcg81ehxczt.png

Cymera wszystkiego najlepszego[emoji512][emoji512][emoji146][emoji146] Niech sie spelnia Twoje marzenia [emoji8][emoji8][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322][emoji322]

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom

reklama
Do góry