reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax ślicznie wygladasz :) A jaki super tort, daj kawałek ;) Wszystkiego najlepszego.
Ja dzisiaj sie wzięłam za porządki. U dziewczyn w pokoju zrobiłam generalny porządek, w kuchni też i wszystkie podłogi odkurzylam i umylam. Zmachalam sie :)

reklama
U nas sobota taka sobie... mnie cały dzien krocze i podbrzusze boli, mały napiera główką...
Babcia męża trafiła do szpitala (mieszkamy prawie razem, osobne mjeszkania, ale ściana nas dzieli tylko), jest schorowana i ostatnio zle sie czuła, a dzisiaj jiz nie było na co czekać. (Sytuacja opanowana)
No i na koniec przyjechała policja, ze na naszym polu niby hałasy i okazało sie, że ktoś sie włamał, zwodowali rower wodny i pływali na stawie... ale uciekli nim policjant do nich podbiegł. Cyrk normalnie
Na szczęście nic sie takiego nie stało

7u223e3kwboc3bjp.png

No jak tam Wam sobota mija ? Powiem Wam, ze nie mam apetytu...macie tak ? Zjadlam rano tosty, pozniej dluuuugi nic kolo 17 kanapke, troche saltek u znajomych i tyle...

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja nie mam takich problemów. Jedzenie i siusisianie stało się sensem mojego istnienia.
Też się wczoraj narobilam. Moje kwiatki trzeba było po przesadzać to kupiłam sobie wór ziemi, troche doniczek bo w sypialni nie mieliśmy nic i dwa dodatkowe kwiaty. W trakcie przesadzenia okazało się że do rozsadzenia jest o wiele więcej, doniczek zabrakło, plecy mi już pekaly a sprzątanie też sporo czasu zajęło hehehe

Hej dziewczyny :D nie zaglądałam do Was od 3 dni ,a tu tyle naskrobalyscie :) ja mam w pracy nawał i ciężko mi sie ogarnąć ze wszystkim, jeszcze w czwartek przywiezli mi.meble i musialam ogarnąć ,,troszke,, mieszkanie. Po tych 3 dniach mam dość....a do tego moje dzieck jeszcze chore :/
Jedynie pocieszeniem dlamnie jest to że jeszcze 5 dni pracujących i zwolnienie , ciężko będzie dla później za to tylko przyjemności :D po świętach zaczynam błogie lenistwo i szykowanie wyprawki.

5djylbetecfse5n6.png

Cześć dziewczyny.
Jagoda sto lat spóźnione ale szczere. Wygladalas slicznie [emoji8]

Siostra moja przyjechała na weekend i jakoś nie mialam chwili by zajrzeć i poczytać co tam u was.

Powiedzcie mi czy taki maluszek może spać w łóżku turystycznym? Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania to zabieram to łóżeczko drewniane do siebie ale wiem ze będę często też przebywać u moich rodziców i się zastanawiam nad turystycznym. Choc z drugiej strony przez lato mogłaby mała spać w gondoli od wózka. Co myślicie? Nie chce kupować drugiego łóżeczka bo to dla mnie zbędny wydatek a takie turystyczne mogłabym mieć od szwagierki

Cześć dziewczyny.
Jagoda sto lat spóźnione ale szczere. Wygladalas slicznie [emoji8]

Siostra moja przyjechała na weekend i jakoś nie mialam chwili by zajrzeć i poczytać co tam u was.

Powiedzcie mi czy taki maluszek może spać w łóżku turystycznym? Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania to zabieram to łóżeczko drewniane do siebie ale wiem ze będę często też przebywać u moich rodziców i się zastanawiam nad turystycznym. Choc z drugiej strony przez lato mogłaby mała spać w gondoli od wózka. Co myślicie? Nie chce kupować drugiego łóżeczka bo to dla mnie zbędny wydatek a takie turystyczne mogłabym mieć od szwagierki

Może spac, ale kup materac do niego dodatkowo :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry