reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Bellax ślicznie wygladasz :) A jaki super tort, daj kawałek ;) Wszystkiego najlepszego.
Ja dzisiaj sie wzięłam za porządki. U dziewczyn w pokoju zrobiłam generalny porządek, w kuchni też i wszystkie podłogi odkurzylam i umylam. Zmachalam sie :)

reklama
U nas sobota taka sobie... mnie cały dzien krocze i podbrzusze boli, mały napiera główką...
Babcia męża trafiła do szpitala (mieszkamy prawie razem, osobne mjeszkania, ale ściana nas dzieli tylko), jest schorowana i ostatnio zle sie czuła, a dzisiaj jiz nie było na co czekać. (Sytuacja opanowana)
No i na koniec przyjechała policja, ze na naszym polu niby hałasy i okazało sie, że ktoś sie włamał, zwodowali rower wodny i pływali na stawie... ale uciekli nim policjant do nich podbiegł. Cyrk normalnie
Na szczęście nic sie takiego nie stało

7u223e3kwboc3bjp.png

No jak tam Wam sobota mija ? Powiem Wam, ze nie mam apetytu...macie tak ? Zjadlam rano tosty, pozniej dluuuugi nic kolo 17 kanapke, troche saltek u znajomych i tyle...

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja nie mam takich problemów. Jedzenie i siusisianie stało się sensem mojego istnienia.
Też się wczoraj narobilam. Moje kwiatki trzeba było po przesadzać to kupiłam sobie wór ziemi, troche doniczek bo w sypialni nie mieliśmy nic i dwa dodatkowe kwiaty. W trakcie przesadzenia okazało się że do rozsadzenia jest o wiele więcej, doniczek zabrakło, plecy mi już pekaly a sprzątanie też sporo czasu zajęło hehehe

Hej dziewczyny :D nie zaglądałam do Was od 3 dni ,a tu tyle naskrobalyscie :) ja mam w pracy nawał i ciężko mi sie ogarnąć ze wszystkim, jeszcze w czwartek przywiezli mi.meble i musialam ogarnąć ,,troszke,, mieszkanie. Po tych 3 dniach mam dość....a do tego moje dzieck jeszcze chore :/
Jedynie pocieszeniem dlamnie jest to że jeszcze 5 dni pracujących i zwolnienie , ciężko będzie dla później za to tylko przyjemności :D po świętach zaczynam błogie lenistwo i szykowanie wyprawki.

5djylbetecfse5n6.png

Cześć dziewczyny.
Jagoda sto lat spóźnione ale szczere. Wygladalas slicznie [emoji8]

Siostra moja przyjechała na weekend i jakoś nie mialam chwili by zajrzeć i poczytać co tam u was.

Powiedzcie mi czy taki maluszek może spać w łóżku turystycznym? Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania to zabieram to łóżeczko drewniane do siebie ale wiem ze będę często też przebywać u moich rodziców i się zastanawiam nad turystycznym. Choc z drugiej strony przez lato mogłaby mała spać w gondoli od wózka. Co myślicie? Nie chce kupować drugiego łóżeczka bo to dla mnie zbędny wydatek a takie turystyczne mogłabym mieć od szwagierki

Cześć dziewczyny.
Jagoda sto lat spóźnione ale szczere. Wygladalas slicznie [emoji8]

Siostra moja przyjechała na weekend i jakoś nie mialam chwili by zajrzeć i poczytać co tam u was.

Powiedzcie mi czy taki maluszek może spać w łóżku turystycznym? Jak się wprowadzimy do nowego mieszkania to zabieram to łóżeczko drewniane do siebie ale wiem ze będę często też przebywać u moich rodziców i się zastanawiam nad turystycznym. Choc z drugiej strony przez lato mogłaby mała spać w gondoli od wózka. Co myślicie? Nie chce kupować drugiego łóżeczka bo to dla mnie zbędny wydatek a takie turystyczne mogłabym mieć od szwagierki

Może spac, ale kup materac do niego dodatkowo :)

7u223e3kwboc3bjp.png

reklama
Do góry