reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

A np truskawki też można? Bo czytałam że nie bo uczulają a ja koooocham. Wszystko to wszystko nie?

thgfikgneziy9g6d.png
Ponoc nawet marchewka ( wbrew pozorom) jest mocno uczulajaca. Trzeba na dziecku sprawdzic, najlepiej zaczynac od malych ilosci i nie wszystko na raz, zeby wiedziec co ewentualnie moze uczulac

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
1491646226-aaaaaa.jpeg

Nasze pierwsze nowe wyprawkowy rzeczy :D Córa teraz przebiera swoją lalkę i kąpie na zmianę - od pół godziny nie ma dziecka.
W Akpolu w Gdyni targi, więc pojechaliśmy w ten szał (15%-20% piechotą nie chodzi).

Zastanawiam się jeszcze nad laktatorem ręcznym Medeli, macie jakieś zdanie?

Ponoc nawet marchewka ( wbrew pozorom) jest mocno uczulajaca. Trzeba na dziecku sprawdzic, najlepiej zaczynac od malych ilosci i nie wszystko na raz, zeby wiedziec co ewentualnie moze uczulac

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Myśmy na etapie rozszerzania diety mieli przeboje z marchewką, chciałam gotować sama (kupowałam niby eko) i Małą wysypało. Po słoiczkowej tego problemu nie mieliśmy.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
1491646226-aaaaaa.jpeg

Nasze pierwsze nowe wyprawkowy rzeczy :D Córa teraz przebiera swoją lalkę i kąpie na zmianę - od pół godziny nie ma dziecka.
W Akpolu w Gdyni targi, więc pojechaliśmy w ten szał (15%-20% piechotą nie chodzi).

Zastanawiam się jeszcze nad laktatorem ręcznym Medeli, macie jakieś zdanie?

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja polecam elektryczny laktator

7u223e3kwboc3bjp.png

W ogóle czy Medeli?
Zastanawiałam się czy jest sens inwestować w laktator elektryczny, zwątpiłam bo poprzednio używałam tylko do ściągania nawału z którym Mała się nie uporała, wiec czy z takiego tytułu warto dopłacać?

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Ja mialam i medeli elektryczny i avent reczny i reczny mniej bolal zdecydowane , mlaka taka sama ilosc i chyba nawet szybciej mi to szlo..

reklama
Do góry