reklama
Ja już rozpoczęłam sezon truskawkowy Teraz truskawki wyparły pomarańcze
Ja tez! Co prawda to jeszcze nie te pyszne, polskie truskaweczki, ale tez sa dobre i jem prawie codziennie na wszelki wypadek jakbym potem z Mala nie moga
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Monya81
Fanka BB :)
Kto mi wytłumaczy, dlaczego ważąc się rano ważę 2 kg mniej? [emoji87]
Bo masz pusty brzuch, mniej odłożonej wody.
Jeśli w nocy będziesz podjadać i pic duże ilości wody to różnica powinna byc znikoma lub żadna.
Ewentualnie teoria mojego męża, choć u mnie się nie sprawdza: zrobiłaś wielką kupę z rana[emoji12]
Bellax 100lat szczęścia i wytrwałości na nowej drodze życia [emoji23]
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Gemmina
Ale słabo... u mnie były po 4 dniach.Gemina dzwoniłam znowu o wyniki i niema, będą dopiero w.przyszlym tygodniu. Masakra, przecież one napewno są już inne.
Zając Czerwcowy
No no jak sie urodzi z dredzikami lepiej zeby ja umyliTu raczej nie o włosy a o nacięcie bedzie chodzić. Jak bez nacięcia to dziecko w miarę czyste się rodzi, jak z nacięciem to trochę krwi jest która oblepia maluszka a właśnie na tych włosach skleja się w takie dredziki[emoji6]
reklama
melomanka
Rozmar rozmiarowi nierowny, czasem te 68 sa wieksze niz 74. Ale moim zdaniem lepiej wiekszy niz mniejszy [emoji6]Cześć Dziewczynki
Doradźcie mi proszę , bo widzę na promocji fajny kombinezon polarowy na zimę . Strasznie mi się podoba i teraz nie wiem na jaki rozmiar kupić 68 czy 74 ? Kurczę nie mam zielonego pojęcia, bo to moja pierwsza dzidzia.
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom