reklama
emkamat10
Fanka BB :)
Ja też sobie nie odmawiam, po prostu tak mam
Ale tak jak już kiedyś pisałam dla mnie to o niczym się świadczy bo po urodzeniu Matiego byłam chudziutka a później i tak nie dbalam i się spaslam później musiałam odchudzać. także dla mnie priorytetem jest to żeby po urodzeniu się pilnować
Ale tak jak już kiedyś pisałam dla mnie to o niczym się świadczy bo po urodzeniu Matiego byłam chudziutka a później i tak nie dbalam i się spaslam później musiałam odchudzać. także dla mnie priorytetem jest to żeby po urodzeniu się pilnować
Kacprysiowo
Moderatorka
Ja w miesiąc przytyłam 5 kg, wy to chudzinki przy mnie. Ale w poprzedniej ciąży przytyłam 30 kg
Zając Czerwcowy
Ja nie mam wagi w domu na szczescieU mnie waga stanęła. Przez ostatnie 3 tygodnie tylko 1-1,5 kg, więc prawie nic, zwłaszcza, że pół kg poszło w dziecko. Już nie schizuje i nie waże się codziennie jak wcześniej Już dałam sobie spokój z waga, bo widzę, że nie mam na nią wpływu. Raz rośnie jak szalona, a innym razem stoi w miejscu.
Przyjdzie lato, urodzimy i schudniemy. Przecież tak dostaniemy w dupę od życia, że pewnie nawet nie będzie czasu, żeby zjeść
Bellax123!
ja mam ale już się nie wqrwiam i na nią poprostu nie wchodzęJa nie mam wagi w domu na szczescie
Sylwkaka
A ja już nic nie używam ;-) ciała przybyło i nie chce mi się smarować i wcierać i wcierać.... Brzuch to jeszcze od czasu do czasu posmaruje, rzadko kiedy biust, ale ud i nóg to już mi się nie chce kremować, bo brzuch mi przeszkadza w schylaniu
Do ud i nóg smarowania wykorzystuję męża, a co tam niech też się pomęczy
Poniżej brzuszka samej coraz gorzej dostać.
Sylwkaka
Ja też nie mam, inaczej można by było się załamać ile się przybiera Ale wizytę mam za tydzień to wtedy zobaczę, moją wagę <ciężką>Ja nie mam wagi w domu na szczescie
reklama