reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja nie wiem dziewczyny może ja jakaś inna jestem ale mnie takie rady nie denerwują. Lubie posłuchać od innych rodziców ich przeżyć z dziećmi i czasami naprawdę trafi się coś wartego uwagi. Moze jakby to było moje drugie - kolejne dziecko to wtedy by mnie wkurzalo. Generalnie od wczorajszej wizyty jakąś euforia we mnie tkwi. Dumna jestem z mojej córeczki ze się tacie pokazała i to tak ładnie. Wyprawka prawie zamknięta, dzisiaj robie drugie pranie + prasowania. Pakuje walizkę do szpitala i czekam.

Juz sie szykujesz ? Ja planuje w maju [emoji12]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
W 1 ciązy się nasluchałam złotych rad i żałuje że je stosowałam, teraz jestem mądrzejsza o doświadczenie i olewam takie coś. Bo myślę że najlepiej wiem co potrzeba mojemu bobo :)

Wczoraj skończyłam myć okna i spałam jak...dziecko haha :D

Mi jakoś złotych rad nikt nie dawał chyba, jak się Nikoś urodził też zbytnio nikt się nie wtrącał. Czasem jakies ciotki męża coś próbowały, ale ucinałam to i tyle ;)

7u223e3kwboc3bjp.png

Ja dopiero w kwietniu zaczynam na poważnie kompletować wyprawkę.
Korzystając z promocji w Rossmannie kupiłam trochę kosmetyków i pieluch. Mam już ubranka dla Niunia. Poza tym wszystko muszę kupić (oprócz wózka, który dostałam w prezencie).

Jakoś nigdy nie należałam do osób, które muszą mieć wszystko dużo wcześniej. Plan mam taki, żeby zamknąć temat wyprawki przed końcem maja :) Zresztą dopiero mam w planach urządzenie całego mieszkania, więc mam inne priorytety na ten moment :p

Po wizycie, przytylam znowu 200g przez miesiąc :D nic nie mówił bo wyniki dobre. mam tylko żurawinę pic albo jeść żeby zakwasic mocz.
Wizyty od teraz co 2 tygodnie :)
Szyjka zamknięta, nie skraca się.
Spojenie nie rozchodzi się dalej

Wszystko git! ;)
Jak to jest ze wam wpada 200 g a ja ku%$@ 2 kg [emoji87] [emoji12] ?

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry