Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ooo no tak pytanie co zrobimy z kotem...uwielbiam czasem mam ochote powiedziec ze dziekuje za rady, wszystkiego sie sama naucze na wlasnych bledach.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja kolejna mam za 3 tygodnie pod warunkiem że nic się nie będzie działo. Jakiekolwiek skurcze, częste spinanie brzucha, infekcja... od razu mam dzwonić.Mi też mówią że półtora roku różnicy to się zajezdzimy, nie mówię że będzie lekko, ale bez przesady po co ta panika?! Jak jechaliśmy z 10 miesięcznym dzieckiem do Chorwacji to o mało Nas nie wykleli a pukanie się w czoło co rusz, och jacy my byliśmy źli i nie odpowiedzialni. A my byliśmy i spędziliśmy cudowne wakacje we trójkę ;-) teraz mam zamiar spędzić w 4 i czerpać z tych chwil pełnymi garściami. A dobre rady mam zamiar wpuszczać jednym uchem drugim wypuszczać, wcale mnie nie interesuje czyjeś zdanie.
Olewajcie dziewczyny, bo to jedyny dobry sposób.
A ja zapytam, co ile chodzicie teraz na wizyty??
On jej odpowiedział ten sam ptak takie same dzieci robiNiech odpowiada jak mój: " ze dziurawych nie robię"
Rady, a krytyka i mowienie jakie to twoje zycie stanie sie beznadziejne to dwie rozne rzeczy.Ja nie wiem dziewczyny może ja jakaś inna jestem ale mnie takie rady nie denerwują. Lubie posłuchać od innych rodziców ich przeżyć z dziećmi i czasami naprawdę trafi się coś wartego uwagi. Moze jakby to było moje drugie - kolejne dziecko to wtedy by mnie wkurzalo. Generalnie od wczorajszej wizyty jakąś euforia we mnie tkwi. Dumna jestem z mojej córeczki ze się tacie pokazała i to tak ładnie. Wyprawka prawie zamknięta, dzisiaj robie drugie pranie + prasowania. Pakuje walizkę do szpitala i czekam.
Pewnie ze będziemy dobrze zyc[emoji8]
Jeszcze co 4 tygodnie.Mi też mówią że półtora roku różnicy to się zajezdzimy, nie mówię że będzie lekko, ale bez przesady po co ta panika?! Jak jechaliśmy z 10 miesięcznym dzieckiem do Chorwacji to o mało Nas nie wykleli a pukanie się w czoło co rusz, och jacy my byliśmy źli i nie odpowiedzialni. A my byliśmy i spędziliśmy cudowne wakacje we trójkę ;-) teraz mam zamiar spędzić w 4 i czerpać z tych chwil pełnymi garściami. A dobre rady mam zamiar wpuszczać jednym uchem drugim wypuszczać, wcale mnie nie interesuje czyjeś zdanie.
Olewajcie dziewczyny, bo to jedyny dobry sposób.
A ja zapytam, co ile chodzicie teraz na wizyty??