reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Zajączku ty przed ciążą też brałaś euthyrox ja teraz biorę na zmianę 88 i 75 ale powiedziała mi wczoraj żebym zaczęła zmniejszać na 75 i 2x88 TSH mam 0,8
Tak bralam najpierw 25 pozniej szybko 50 a jak zaczelismy myslec o ciazy to 75. Ja mam teraz 1.3 i mi zwiekszyla na te ostatnie tygodnie :) ostatnia wizyye mam na poczatku maja a pozniej dopiero po porodzie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Aha ja myslalam ,ze nie mozna dlugo mrozic ,A po takiej imprezie to trzeba chyba dlugo odczekac zeby tam alko nie bylo(?) Nie czytalam jeszcze O tym .Trzeba sie doedukowac w temacie [emoji12]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Nie no nikt tu nie mowi o piciu ale o jednym kieliszku ;) slyszalam ze okolo 3-4 godzin a pozniej mozna karmic ale ile w tym prawdy...

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja mialam problemy ze sciagnieciem mleka, tzn dlugo to trwalo, a efekt byl niewielki. I wiem, ze niektore kobiety tak maja. Wiec raczej sie meczyc nie bede. A jakbym chciala na imprezie poszalec to w ogole musialabym chyba przez caly miesiac przed sciagac [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Gaya wizytę mam za 4 tygodnie u niego. Więc to będzie 34 tc i też jestem zaskoczona bo wtedy w 33 tc urodziłam, czy nie powinien na mnie bardziej chuchac?? Sprawdzać?? Niby ciąża bezproblemowa ale wtedy też była bezproblemowa. Więc albo ja jestem jakąś przewrazliwiona i pieprznieta albo on nie kompetentny!!
No powiedziałam ale "nerwowa jestem bo wszystko chce wiedzieć a dokładniej mieć pod kontrolą"

Co do alkoholu w czasie karmienia, tyle wytrzymuje to i wytrzymam na czas karmienia.

reklama
Apropo alkoholu, wczoraj się zdenerwowalam. Mąż kupił na spróbowanie jakiś cukierek z marcepanem i wzięłam gryza żeby spróbować i jakoś dziwnie mi smakował, sprawdzamy skład a tam alkochol :/
A rzucone normalnie między innymi cukierkami dla dzieci, jak dla mnie powinno leżeć na alkoholowym albo być jakoś wyraźnie oznaczone, bo synek też zdarzył raz ugryźć zanim się zorientowałam. My nie pijacy w ogóle i zupełnie nam z głowy wyleciało że może być w słodyczach :(

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Do góry