Kacprysiowo
Moderatorka
Pewnie bym kogoś znalazła ale takie mną uczucia miotaja że szok. Pewnie dlatego że strasznie się wczoraj poirytowalam.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam wrażenie że ta moja ciąża jest prowadzona do dupy, robi mi tylko usg dowcipnie i bada tętno dziecka. Jak wczoraj poprosiłam o sprawdzenie płci to mówi do mnie "że nie ma czasu, spieszy mu się, a ja jestem nerwowa bo chce mieć wszystko pod kontrolą" strasznie mnie tym rozdrażnil i stwierdziłam że zdziwieniem "ja nerwowa? To chyba Pan ma gorszy dzień", zmiarkowal i zrobił się milusi. Wy wiecie jak Wasze dzieciaki się rozwijają, ile ważą itd, a ja nie wiem nic, no masakra jakaś. Jedyne informacje to z badań prenatalnych, bo ten cięć nic nie sprawdza, irytować mnie już dużo wcześniej ale mąż się uparl żeby nie zmieniać lekarza, ale wczoraj to przegial, szkoda że kasy nie zapomina brać. Jestem jego długo letnia pacjentka i takiego frajerstwa z jego strony się nie spodziewałam przy prowadzeniu ciąży. Wiecznie ma komentarz co do wystawiania zwolnienia albo recepty na ryczałt na Clexane która mi się należy jak psu buda bo mam do tego wskazania.
Boże wyzalam Wam się ale strasznie ale to strasznie się wkurzylam, pomijając wieczne obsuwy. Mam wrażenie że bardzo się zmienił i sodowka mu do głowy uderzyła.
No chyba,ze nie planujesz karmic piersia to sie napijesz[emoji85] Ja tesknie za lampka dobrego winka od czasu do czasu mmmm
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Przecież może ściągnąć mleko i zostawić mamie lub facetowi. ja od razu po porodzie sciagalam i mrozilam bo musiała zostawiać mężowi jak szłam na zjazdy na studiach- w sumie zamierzalam dawać mm ale Mati nie chciał butli wiec trzeba było odciagac... a jak wyszło tak, ze odciagnietego nie starczyło na cały weekend 2x po 12h to mi Go Mąż przywoził na uczelnię na karmienie.
Wszystko da się zrobić a co dopiero odciągnąć na jedna imprezę
Ja w wakacje też zamierzam pić alko.
po wypiciu powyżej 12 kieliszkow 24h odczekać. czyli jak będę po trochu ściągać kilka dni przed i mrozić to na luzie styknie na 24hAha ja myslalam ,ze nie mozna dlugo mrozic ,A po takiej imprezie to trzeba chyba dlugo odczekac zeby tam alko nie bylo(?) Nie czytalam jeszcze O tym .Trzeba sie doedukowac w temacie [emoji12]
po wypiciu powyżej 12 kieliszkow 24h odczekać. czyli jak będę po trochu ściągać kilka dni przed i mrozić to na luzie styknie na 24h
Ja nie wiem dokładnie jak to jest z alkoholem podczas karmienia. Moja szwagierka mi opowiadała,że jej koleżanka nie piła w ciąży a podczas karmienia pozwalała sobie na alkohol w tygodniu piwa a w weekendy trochę więcej a teraz podejrzewają u dziecka ten syndrom alkoholowy. 2 Latka- nie siedzi bez podparcia, nie przekręca się, nie raczkuje, nie chodzi, nie mówi. Pomimo półrocznej rehabilitacji zero efektów.Aha ja myslalam ,ze nie mozna dlugo mrozic ,A po takiej imprezie to trzeba chyba dlugo odczekac zeby tam alko nie bylo(?) Nie czytalam jeszcze O tym .Trzeba sie doedukowac w temacie [emoji12]