reklama
camel
Fanka BB :)
Moj maz sie smieje ze mi kupi te majtki Tena dla staruszek na nietrzymanie moczu....
U
użytkownik 16
Gość
Monya81
Sasankaa
Hej kochane ja juz po wizycie.Córeczka rozwija sie dobrze ma 1825g.Jest troche wieksza jak na 30tydz.Mam juz ustalony termin porodu przez cc na 05,06.Chyba ze córcia sie pospieszy to bedzie wczesniej.Ulozenie podlozne glowkowe jak na razie ale u mnie to nie ma znaczenia.Jutro mam usg u specjalisty to zobaczymy czy sie wszystko potwierdzi.Nie spodziewalam sie ze tak wczesnie ustali mi termin...chyba sie musze pospieszyc z pakowaniem walizki
Monya81
Hej kochane ja juz po wizycie.Córeczka rozwija sie dobrze ma 1825g.Jest troche wieksza jak na 30tydz.Mam juz ustalony termin porodu przez cc na 05,06.Chyba ze córcia sie pospieszy to bedzie wczesniej.Ulozenie podlozne glowkowe jak na razie ale u mnie to nie ma znaczenia.Jutro mam usg u specjalisty to zobaczymy czy sie wszystko potwierdzi.Nie spodziewalam sie ze tak wczesnie ustali mi termin...chyba sie musze pospieszyc z pakowaniem walizki
Właśnie czekałam na wieści od Ciebie.
Czyli cc bedzie w 39 tc. Ale fajnie , ze masz termin. U nas to wielka niewiadoma.
reklama
Mi nawet urosla po 2h, ale nadal byla w normie, wiec lekarz powiedzial ze ok. Twoja tez jest w normie nie? Wiec mi sie wydaje ze w porzadku.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom