reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

A ja wracam od poloznej,wszystko ok,pytalam sie o podawanie wit C przed szczepionka,to wedlug niej nie ma takiej potrzeby jezeli mama dobrze sie odzywia to dziecko dostanie witaminy z mlekiem o ile karmi piersia oczywiscie ,no i ewentualnie polecila witaminy dla mam.Pokazala tez dziwaczne cwiczenia ,ktore maja ulatwic dziecku obrocenie sie.Na rano i wieczor.Chociaz mowila,ze tylko 4 % dzieci sie nie obraca ,wiec nie ma co sie przejmowac,a jezeli sie nie obroci to,czesto mamy chca cesarke.Powiedziala tez ,ze w 36 tyg sprawdzi jakie jest polozenie malej na swoim malym usg ,bo ona jeszcze moze sie pare razy obrocic.Mam nadzieje,ze do tego czasu mloda znajdzie tunel .☺poza tym pogadalismy sobie o pepuszkach,pierwszych spacerach,odwiedzinach,Znieczuleniach,kapielach i ogolnie wszystkim co tutaj ,na razie nie mam pytan.Kurs 20 kwietnia,a tymczasem bede was sledzic ☺

reklama
My po wizycie , moja kruszynka zrobiła dziś strajk generalny , nóżki zaciśnięte , rączki na krzyż .Niestety nie udało się potwierdzić czy dziewczynka czy chłopczyk .Narazie jest odwrócona głową do góry , oby się jeszcze odwróciła .Cała resztą super i mamy już ponad 1600 gram:)

A jaką konsystencję ta babka ma mieć? Bo surowa nie jest ale kroić w plastry też się nie da a boję się że ją spale hmmm

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Majka już zrobiłaś? Moja siedzi w piekarniku [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png

Majka już zrobiłaś? Moja siedzi w piekarniku [emoji4]

16udskjopmtfyunf.png
Tak [emoji134] faktycznie jak stygnie to tężeje. Jestem tak objedzona że ruszać się nie mogę ale ona tak wciąga... Ach jak mi dobrze! [emoji23]
Ukłony dla koleżanki od przepisu [emoji8]
Następnym razem bez 5kg ziemniaków nie podchodzę bo nie ma co odsmażać [emoji3]

Tak [emoji134] faktycznie jak stygnie to tężeje. Jestem tak objedzona że ruszać się nie mogę ale ona tak wciąga... Ach jak mi dobrze! [emoji23]
Ukłony dla koleżanki od przepisu [emoji8]
Następnym razem bez 5kg ziemniaków nie podchodzę bo nie ma co odsmażać [emoji3]

Ja też już po[emoji4] Justynko dziękujemy [emoji8]

16udskjopmtfyunf.png

Nie mam problemu dziewuszki. I mnie taki blacharz to praktycznie.co sobotę albo co drugi tydzień. Ja to najbardziej lubię starte na małych oczkach ale ostatnio.poszlam na łatwiznę i przez maszynkę je przetarlam i tez dały rade. Ja najbardziej lubię odsmarzone na wieczór z maslanka do popicia [emoji7]

Moja rodzinna dok powiedziała ze może mi ta kurzajki wymrozic bo jej rechabilitant ma azot u siebie wiec spróbujemy zobaczymy.

Nie mam problemu dziewuszki. I mnie taki blacharz to praktycznie.co sobotę albo co drugi tydzień. Ja to najbardziej lubię starte na małych oczkach ale ostatnio.poszlam na łatwiznę i przez maszynkę je przetarlam i tez dały rade. Ja najbardziej lubię odsmarzone na wieczór z maslanka do popicia [emoji7]

Moja rodzinna dok powiedziała ze może mi ta kurzajki wymrozic bo jej rechabilitant ma azot u siebie wiec spróbujemy zobaczymy.

No właśnie też najbardziej lubię odsmażane ale nie będzie co [emoji23]

Wyrażanie najpewniejsze ale bardzo bolesne.

reklama
Do góry