reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Obalam, z synkiem miałam potworną zgagę a wyszedł prawie że łysy [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Ja też mogę obalić mit,z córką zgagi nie miala ,a urodzila sie z bardzo bujną czuprynka :D

5djylbetecfse5n6.png

reklama
Dziewczynki podrzucam obiecanego bloga o naturalnych sposobach ułatwiających wypchnięcie maluchów na drugą stronę:-D jest tych artykułów pełno, taki przykładowy

Link do: CO ZROBIĆ ABY MIEĆ ŁATWIEJSZY PORÓD | moje IDEALIA - blog lifestylowy, DIY, wnętrza, ciąża i macierzyństwo, uroda, kuchnia

ejjjj widzicie to??? Suwaczek wskoczył na 8 miesiąc aaaaa:o:D:o

Biorę się do lektury [emoji56]
Będę paskudna, ale uważam to za największy plus bycia na L4... kimanko podczas drzemki mojej córki [emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ja napiszę tak...Jako matka dwójki dzieci i trzeciego w drodze [emoji4] grunt to mieć fajnego męża, mój nigdy nie bał się zostawać z dziećmi, moja mama podobnie jak siostry zawsze mi to wypominała że jak takie malutkie a ty do sklepu, przecież to facet...Nie umie a ja uznał że dzieci są też jego a ja mam prawo żyć nie wegetowac, dzięki temu ma cudowną więź z chłopakami kocham go za to jeszcze mocniej, na co dzień oczywiście ja siedzę z dziećmi, zawsze gotuje czasami na dwa dni ale u mnie podstawą to jak mąż wraca musi mieć obiad, nawet teraz jak ledwo chodzę, ale wiem że ciężko pracuje, ja sprzątam no teraz mam zakaz ale na ogół i zajmuje się hodowla kotów, kocięta czasami przystawiam do cyca co trzy godziny ale kocham ten mój świat i jakoś go ogarniam teraz jeden miot mam mieć 10 mają a drugi 10 czerwca jak nie ja to mąż będzie przy kotce [emoji23] ja i tak urodzić muszę...To tak w skrócie ale np choć miewam kryzysy i ostatnio do mamy płakałam że chce 3 dni wolnego to relaks lubię całą rodziną, lubię patrzeć jak dzieci się śmieją

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja napiszę tak...Jako matka dwójki dzieci i trzeciego w drodze [emoji4] grunt to mieć fajnego męża, mój nigdy nie bał się zostawać z dziećmi, moja mama podobnie jak siostry zawsze mi to wypominała że jak takie malutkie a ty do sklepu, przecież to facet...Nie umie a ja uznał że dzieci są też jego a ja mam prawo żyć nie wegetowac, dzięki temu ma cudowną więź z chłopakami kocham go za to jeszcze mocniej, na co dzień oczywiście ja siedzę z dziećmi, zawsze gotuje czasami na dwa dni ale u mnie podstawą to jak mąż wraca musi mieć obiad, nawet teraz jak ledwo chodzę, ale wiem że ciężko pracuje, ja sprzątam no teraz mam zakaz ale na ogół i zajmuje się hodowla kotów, kocięta czasami przystawiam do cyca co trzy godziny ale kocham ten mój świat i jakoś go ogarniam teraz jeden miot mam mieć 10 mają a drugi 10 czerwca jak nie ja to mąż będzie przy kotce [emoji23] ja i tak urodzić muszę...To tak w skrócie ale np choć miewam kryzysy i ostatnio do mamy płakałam że chce 3 dni wolnego to relaks lubię całą rodziną, lubię patrzeć jak dzieci się śmieją

Napisane na Lenovo A6020a46 w aplikacji Forum BabyBoom
mieliśmy dopuścić naszą maltanke ale właśnie miałybyśmy podobne terminy i uznałam że 4 szczeniaczki i noworodek w domu to za dużo [emoji23]. Więc Coco poczeka do kolejnej cieczki, ale widzę że ty ambitnie!

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
Rybcia mój też wszystko od urodzenia przy córce robił i teraz też sobie inaczej nie wyobrażam. Pamiętam że wypad do sklepu był jak wakacje[emoji3] każda moda matka musi mieć luz bez dziecka raz za czas

thgfikgneziy9g6d.png

Do góry