reklama
Jo a wieloródke to można rozciąć podczas sn i gitara Ehhh
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
U
użytkownik 168678
Gość
Moja mama rodziła cztery razy, ostatnia ciąża bliźniacza i właśnie pierwsza z blizniaczek pchała się tyłkiem na świat. To było ponad 20 lat temu, więc nawet usg nie było tak często wykonywane.
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Ojjj moja tesciowa rodzila blizniaki naturalnie- brat meza ulozony posladkowo i wyszedl, a moj maz juz normalnie glowka do przodu...Moja mama rodziła cztery razy, ostatnia ciąża bliźniacza i właśnie pierwsza z blizniaczek pchała się tyłkiem na świat. To było ponad 20 lat temu, więc nawet usg nie było tak często wykonywane.
SisiP
Moja mama ze mna miala porod posladkowy. Nie doac ze trwalo to 20 h to bardzo bolesny porod. Na dodatek podczas parcia przy koncowce zerwali mi caly miesien szyjny. 3 lata codziennych rehabilitacji... Wiec ja na bank nie bede rodzic posladkowego porodu. Na dodatek tak jak dziewczyny pisaly przy pierwszym porodzie jest najbardziej niebezpiecznieDziewczyny a tak w ogóle to dlaczego przy posladkowym ułożeniu robi się cesarkę?
Sasankaa
Nieee, to dlatego że Zosia będzie mieć dużo włosków na głowieJa urodziłam się pośladkowo. 4 dziecko. Poród ekspresowy.
Tez słyszałam, że tylko przy pierwszym wskazanie cc.
Mnie tez meczy zgaga od 2 tygodni. Chyba dziecko juz jest wysoko, w sensie macica i poprzesuwaliśmy wszytko do góry. Stąd ta zgaga. I tez mniejsze porcje jem niż wcześniej.
Biedronka84
Mnie też od jakiegoś czasu męczy codzienna zgagaZ rodzina najlepiej na zdjęciach. Moja matka jest taka, że jak coś zrobię po swojemu to zaraz foch. Ostatnio sie obrazila, że u siebie w mieszkaniu ustawilam kanapę inaczej niż ona chciała :/
Dziewczyny czy Was też tak męczy zgaga? Od dwóch tygodni tak mam, wzięłam dzisiaj rennie ale nie pomogło
U
użytkownik 168678
Gość
Poszłam dziś do mojego gina. Nie chciałam czekać do środy, bo czułam, że mam infekcję. Na szczęście to nic poważnego. Córka waży 1250 g, jestem w 29 tc. Na razie ułożona główką w dół. Szyjka długa i zamknięta. Umówiłam się do chirurga naczyń, może coś pomoże. Na pewno będę chciała rajstopy uciskowe.
Rozmawiałam z moim ginekologiem o porodzie. Znieczulenia zzo nie ma w szpitalu w moim mieście. Jest gaz, ale jak sam powiedział, za wiele ten gaz nie daje.
Rozmawiałam z moim ginekologiem o porodzie. Znieczulenia zzo nie ma w szpitalu w moim mieście. Jest gaz, ale jak sam powiedział, za wiele ten gaz nie daje.
reklama
U
użytkownik 168678
Gość
jeszcze powiem Wam, że zgage miałam przed ciąża i zmagalam się z refluksem żołądka. W ciąży jak ręką odjął.