rudziutka38
Fanka BB :)
Wionatq no to dobrze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Haha no sprytna. Nie no pytała kiedy wizyta przypada a że wprzypada w poniedziałek to mówi że lepiej zrobić na jej sprzęcie bo to niedługo a faktycznie szpital ma taki trochę zacofanyDziękuję [emoji8] Ale niestety strach coraz większy [emoji44] 8 tygodni [emoji44][emoji44][emoji44]
Witaj w klubie [emoji6] u mnie też trzecia baba [emoji1] my podpaski będziemy w makro zamawiać żeby nam paletami przywozili [emoji28]
No i takie wiadomości ja lubię [emoji7][emoji7][emoji7] Super [emoji1] a swoją drogą to sprytna ta Twoja Pani doktor- zrobimy prywatnie... hmmmm ma kobieta łeb do interesów [emoji383][emoji383][emoji383]
Na wakacje będziemy się wymieniać [emoji6] Ty sobie warkoczyki popleciesz i Barbie pobawisz a mój mąż sobie w piłkę pogra i samochodami pojeździ [emoji1]Sent witaj ;-)
Za to u mnie same chłopy ;-)
Cześć dziewczyny, jestem Zuza i mam termin na 18 czerwca. Będę miała trzecia córkę Starsza jest z 12, a druga z 15 roku. Szczerze to miałam nadzieję na synka, to była nasza ostatnia próba, ale nie wyszło Mi to było wszystko jedno, tylko mąż trochę był podlamany, że ma same baby i na podpaski nie zarobi.
Witaj jak to mówią najważniejsze że zdroweAnulka właśnie też miałam to napisać. Moja siostra strasznie chciała córkę, a ma chłopaka. Niestety nie można sobie wybrać