reklama
Tak juz coś wiem. Byli u mnie lekarze i narazie do piątku jestem na obserwacji i leczeniu przeciwko przyspieszonemu porodowi bo ta szyjka i krew mogą wskazywać na to że coś się chce zacząć więc hamują to. W piątek będę miała robione przepływy i porównywane parametry i wtedy zobaczą czy rozwoj sie zatrzymał czy po porostu bardzo zwolniony jest i będzie podejmowana decyzja co dalej.
madireiro
Fanka BB :)
Dziękuję wam za wsparcie. Dobrze ze wy chociaż jesteście bo jestem sama na pustej sali i czekam jak na skazanie..
Wionatq trzymaj się, najważniejsze że lekarze działają. Będzie dobrze!
Justynka - ja też ciągle męczę się z nawracającymi infekcjami i jeszcze mi wyszły bakterie w moczu - spora ilość. Dobrze, ze jutro lekarz.
U
użytkownik 16
Gość
Ja we wtorek robie mocz u morfo i pewnie mocz znowu wyjdzie mi do dupy jak za każdym razem jak dopada mnie infekcja. A czym cie leczą?Wionatq trzymaj się, najważniejsze że lekarze działają. Będzie dobrze!
Justynka - ja też ciągle męczę się z nawracającymi infekcjami i jeszcze mi wyszły bakterie w moczu - spora ilość. Dobrze, ze jutro lekarz.
Arya88
Tak juz coś wiem. Byli u mnie lekarze i narazie do piątku jestem na obserwacji i leczeniu przeciwko przyspieszonemu porodowi bo ta szyjka i krew mogą wskazywać na to że coś się chce zacząć więc hamują to. W piątek będę miała robione przepływy i porównywane parametry i wtedy zobaczą czy rozwoj sie zatrzymał czy po porostu bardzo zwolniony jest i będzie podejmowana decyzja co dalej.
Trzymam kciuki!
A sterydy na rozwój płuc też dali czy nie ma aż takiego zagrożenia porodem?
Narazie nie podają bo nie mam regularnych czynności skurczowych przyjechałam w odpowiednim czasie jak to powiedzieli i cały czas tu zapobiegają powstawaniu tych skurczy.Trzymam kciuki!
A sterydy na rozwój płuc też dali czy nie ma aż takiego zagrożenia porodem?
Sasankaa
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie i maluszka :***Narazie nie podają bo nie mam regularnych czynności skurczowych przyjechałam w odpowiednim czasie jak to powiedzieli i cały czas tu zapobiegają powstawaniu tych skurczy.
@JustynaZbl mi pomogło na infekcje ale układu moczowego codzienne lykanie Żuravitu. Miałam mętny mocz z takim czyms białym pływającym, a teraz jest wszystko dobrze.
U
użytkownik 16
Gość
U mnie akurat to nie układ moczowy. Po prostu morfo przy grzybicy mi skacze i tyle.Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie i maluszka :***
@JustynaZbl mi pomogło na infekcje ale układu moczowego codzienne lykanie Żuravitu. Miałam mętny mocz z takim czyms białym pływającym, a teraz jest wszystko dobrze.
Kacprysiowo
Moderatorka
Moja passa extra ciąży też dobiega końca, byłam zrobić wyniki na cholestaze, czekam.... Ale niestety ja wiem jakie będą wyniki, jestem przerażona!!!!!
reklama