Kacprysiowo
Moderatorka
Zając a kiedy zamawialas??
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No tak, ja tyle lat temu tez nie wiedziałam tego co teraz.Ale nie zmienia to faktu,że bedę sie upierała przy swoim. To wytłumaczcie mi czemu po sztucznym mleku dziecko potrafi przespać całą noc a po moim chudym zaledwie pół godz.i dalej na cycu.Oboje byliśmy wykończeni.
A skąd wiesz , że nie przysłali ? Są gdzieś takie informacje ?U mnie jest juz wyslana ... ale mezowi nie wyslali 4 dwupakow t shirtow. Dobrzre ze jemu
Ja też zauważyłam , że dzieci na sztucznym śpią dłużej. Do szkoły rodzenia idę dopiero w czwartek może mnie tam doedukująNo tak, ja tyle lat temu tez nie wiedziałam tego co teraz.Ale nie zmienia to faktu,że bedę sie upierała przy swoim. To wytłumaczcie mi czemu po sztucznym mleku dziecko potrafi przespać całą noc a po moim chudym zaledwie pół godz.i dalej na cycu.Oboje byliśmy wykończeni.
Z tego co wiem to "za chudy" pokarm można między mity włożyć...
Ja tylko powiem że polecam poczytac np: blog Hafija.pl i wogole dowiedzieć sie o składzie mleka kobiecego, a później głosić takie teorie.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom