reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

To jak ja miałam brzdąca to było zalecenie rozszerzania diety od 4m-ca dla tych karmionych mm, a od 6 dla karmionych naturalnie.
Ja teraz przed 6miesiącem nie będe wprowadzała jedzonka

7u223e3kwboc3bjp.png
U nas tak samo. Teraz się wstrzymam te pół roku.

To dziś nam rowerek biegowy przychodzi, będziemy szaleć:D

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam i ja ;)
Karmić bym chciała jak najdłużej, ale pamiętam jak z chłopakami było- pokarmu miałam dosyć ale co z tego jak się nie najadali- non stop na cycu.Także po 3 miesiącach dorzuciłam Bebiko i jak ręką odjął.Dzieci spały jak trzeba.A okazało się ,że mój pokarm był poprostu za "chudy". Nawet odżywianie odpowiednie nie pomogło. Taki już los matek karmiących- chcesz mieć dziecko na cycku jak najdłużej a tu zonk czasami.

Jednak ten o

Co człowiek to opinia..:) ja jestem b.zadowolona z musteli.Szybko sie wchlania nie brudzi mi ubrań jak olejki i nie mam zadnej alergii jak na inne produkty.Poki co bez rozstępów a mam b.dużą skłonność.To dowodzi ze kazdy z nas jest inny i nie kazdemu wszystko podejdzie:)
Może masz z innym składem u mnie zrobiła takie coś.
1490683512-aaaaaa.jpeg

f2w3rjjgwqepia0h.png

Witam i ja ;)
Karmić bym chciała jak najdłużej, ale pamiętam jak z chłopakami było- pokarmu miałam dosyć ale co z tego jak się nie najadali- non stop na cycu.Także po 3 miesiącach dorzuciłam Bebiko i jak ręką odjął.Dzieci spały jak trzeba.A okazało się ,że mój pokarm był poprostu za "chudy". Nawet odżywianie odpowiednie nie pomogło. Taki już los matek karmiących- chcesz mieć dziecko na cycku jak najdłużej a tu zonk czasami.
Nam na szkole rodzenia powiedzieli, że nie ma czegoś takiego jak za chude mleko mamy... Że jak jest problem i dziecko chce cały czas jeść to trzeba szukać innej przyczyny - czy jest dobrze odbijane po karmieniu, czy ma prawidłowe wędzidełko, czy dobrze chwyta pierś. Nie znam się jeszcze, ale na pewno będę wołać doradcę laktacyjną do domu do pomocy, żeby karmić tylko swoim mlekiem :)

Rybcia jak się czujesz??

Ja używam Oillatum i nie zmieniam, mi pasuje i cena i to jaki mały jest po nim. Tak jak ktos napisał i tak każda zrobi co będzie uważała za słuszne.

Wam już paczki z HM wysłali a u mnie nic zero informacji :-(
U mnie jest juz wyslana ... ale mezowi nie wyslali 4 dwupakow t shirtow. Dobrzre ze jemu ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
A ja chciałam gaya Tobie przyklepnac że też miałam za chudy i co trochę na mnie wisiał, a tu bach dziewczyny się odezwaly i może faktycznie była jakaś inna przyczyną. Ale ja durna matka nie wiedziałam nic a nikt nawet nie podpowiedzialam. Jednak więzadełko i chwytania piersi ok. Za to refluks taki zajebisty że wpadalam w panikę. A moje mleko znajdowało się na połowie pokoju tak chustal. Gdybym wiedziała tyle co teraz to bym sciagala i zagęszczala i było by git. A my tak się meczylismy aż zaczął siedzieć.

Do góry