Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Widze w zamowieniu ze kwota pobrania jest mniejsza i na stronie hm w zamowieniu sie zmienilo... albo zle czytamA skąd wiesz , że nie przysłali ? Są gdzieś takie informacje ?
Ja też zauważyłam , że dzieci na sztucznym śpią dłużej. Do szkoły rodzenia idę dopiero w czwartek może mnie tam doedukują
O, o! rozmowa ( mm vs. kp ) idę po popcorn
Ale tu nikt póki co nie napisał o wyższości jednego nad drugim, tylko o czasie trawienia jednego i drugiego hehe bez oceniania
Na moje każda niech sobie karmi jak jej wygodnie, jedna niech karmi mm, druga naturalnie - ale fakt jest taki, że nie ma czegoś takiego jak za chude mleko matki
Co do karmienia to teoria teoria a praktyka praktyka. Jezeli ktos nie miał nigdy problemu z karmieniem i na wlasnej skorze sie nie przekonał to bedzie wierzył w te teorie. Mleko mleku nie rowne i nikt mi tego nie powie. Moj pokarm był jak woda doslownie przeźroczysty . Moja siostra miała jak śmietana gęsty i tłusty. Moje dziecko jadlo jadło , darło sie i hlustało na dwa metry . Jej zjadlo i spokoj nawet na 3h . Szukalam przyczyn i co ? Moj jadł np ok 50 ml . Jak zjadl moje to chciał jeszcze . A potem hlustał byl glodny bo moj pokarm byl mało kaloryczny . Dostał 50 ml modyfikowanego dziecko normalnie zjadlo i spokoj . Dalam mu wiecej mojego 60 ml juz hlustał . I po moim dalej głodny . I niech mi tu ktos powie ze pokarm matki nie moze byc nie wartosciowy . W moim przypadku był . Chyba jestem z kosmosu . [emoji16][emoji16][emoji16]