reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt. My idziemy 4 kwietnia, juz się nie mogę doczekać.
U nas odświeżanie mieszkania trwa, łozeczko i komoda juz sa, w piatek jedziemy po szafe. Ciuszki kupione, w maju, gdy przestane juz chodzic do pracy, bedzie wielkie pranie ;-)
Do tej pory, poczatek 28 tyg. przytylam 6 kg.
Buziaki dla Was :-)

reklama
Ja dostalam wiadomosc na priva o tym testowaniu,ale sie nie zglosilam bo juz dawno postanowilam,ze chemii bedziemy stosowac jak najmniej.
Aaa no wlasnie zobaczylam ze bylo takie info na priwie :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny, a czytalyscie sklad tego Dove Baby?

Polecam na fb Srokao.pl, smutne, ze do czegos dla dzieci taka masa zbednych srodkow.
Ale to wybor kazdej mamy :)

A u nas wszystko ok :) turlam sie dalej, dziewczyny kopia i chyba wszystko skompletowalam dla nich :)

Jutro ide na wizyte do ginekologa to zobaczymy jak panny podrosly :)

Ja dostalam wiadomosc na priva o tym testowaniu,ale sie nie zglosilam bo juz dawno postanowilam,ze chemii bedziemy stosowac jak najmniej.

Dlatego zastanawiałabym się mocno czy zastosować taki kosmetyk dla świeżo narodzonego Maluszka, pisałam już kiedyś ze stawiamy (o ile potrzeba nawilżania istnieje) Emolium i tego wyboru nie zmienię.
W składzie Dove wchodzi Phenoxyethanol, który faktycznie do pożądanych nie należy. Dlatego zaskoczyło mnie, że to kosmetyk dla takich maluszków. Myślałam, że na testy załapałam się z racji starszej córki.

Na codzień (do starszej) stosujemy Nivea dla dzieci, które zdaje się mieć mniej "naturalne" składniki niż Dove (pomijając dwa syfne składniki). Zobaczymy jak się sprawdzi w temacie nawilżenia.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dlatego zastanawiałabym się mocno czy zastosować taki kosmetyk dla świeżo narodzonego Maluszka, pisałam już kiedyś ze stawiamy (o ile potrzeba nawilżania istnieje) Emolium i tego wyboru nie zmienię.
W składzie Dove wchodzi Phenoxyethanol, który faktycznie do pożądanych nie należy. Dlatego zaskoczyło mnie, że to kosmetyk dla takich maluszków. Myślałam, że na testy załapałam się z racji starszej córki.

Na codzień (do starszej) stosujemy Nivea dla dzieci, które zdaje się mieć mniej "naturalne" składniki niż Dove (pomijając dwa syfne składniki). Zobaczymy jak się sprawdzi w temacie nawilżenia.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Szczeze to ja doswiadczenia nie mam ,ale musze powiedziec ze jestem pod duzym wplywem forumowiczek ☺i zaczelam czytac blog srokao i tam nie ma raczej nic dobrego o dave baby.To bardzo indywidualna kwestia,moja siora sie ze mnie smieje,ze mam troche swira i przesadzam,no ale kazdy i tak zrobi po swojemu

Lewatywa i golenie,jestem zdecydowanie na tak! :D widomo,że położne widziały wiele,ale tu chodzi o mój komfort psychiczny ;)

Gratuluje udanych wizyty :)

reklama
Do góry