reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciężarówka przez 9 miesięcy [emoji5]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Czytacie jakieś poradniki, albo książki?
Polecacie coś?
Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.

Dziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużo :(

Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]
d1f484cd545ee17fd2ecff194074350f.jpg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.

Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?

p19u9jcg81ehxczt.png

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Też mi przyszło. Nawet nie wiedziałam bo do spamu wiadomość trafiła;)

Mi waga stoi w miejscu bo nadal 4kg. Przedtem mialm już 8kg. Ale co teraz nie przytyje to na końcówce nadrobie :D

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Zgłaszałam się przez BabyBoom właśnie, widziałam info w newsletterze i pokusiłem się, bo ostatnio dużo dobrego o tych kosmetykach słyszałam/czytałam na superstyler blog.

A w sumie to uwielbiam tego typu akcje [emoji16]w 1.ciąży miałam dużo więcej czasu na to...i efekt też był tego lepszy.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ściągałam dzisiaj ze strychu resztę gratów. Znalazłam moje spodnie ciążowe, koszule do karmienia jeszcze z metką, chuste do noszenia, dwie paczki podkładów poporodowych i dwie pary nowych majtasów siatkowych. Wszystko czekało po Karolci [emoji3] zapomniałam o tym. Znalazłam też laktator i butelki i cały plastik i smoczki z butelek zgryzione przez myszy....Dobrze ze dziury w laktatorze nie zrobiły tylko zeżarły uszczelke [emoji19]
I się bardzo zdziwiłam bo chciałam zobaczyć czy laktator działa, czy zasysa. Przylozylam tylko do piersi a tam momentalnie pocieklo mleko [emoji50] natychmiast odczepiłam ale zaskoczyło mnie to bo normalnie nic nie zauważyłam [emoji13]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry