reklama
Monya81
Fanka BB :)
Dziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Ja w pierwszej ciąży przytyłam w ostatnim 6 kg.
Sasankaa
Ja przedtem przytylam 7.5kg w 3trym. Bardzo wtedy spuchlam, butów nie mogłam zapiąć czy tez obrączki nosić.
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
D
Deleted member 158674
Gość
Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.Czytacie jakieś poradniki, albo książki?
Polecacie coś?
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużoDziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]
Sylwkaka
Dziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Ja do tej pory przytyłam 9 kg.
Zając Czerwcowy
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużo
Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]
Sasankaa
Też mi przyszło. Nawet nie wiedziałam bo do spamu wiadomość trafiłaTeraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużo
Mi waga stoi w miejscu bo nadal 4kg. Przedtem mialm już 8kg. Ale co teraz nie przytyje to na końcówce nadrobie
D
Deleted member 158674
Gość
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?
Zgłaszałam się przez BabyBoom właśnie, widziałam info w newsletterze i pokusiłem się, bo ostatnio dużo dobrego o tych kosmetykach słyszałam/czytałam na superstyler blog.
A w sumie to uwielbiam tego typu akcje [emoji16]w 1.ciąży miałam dużo więcej czasu na to...i efekt też był tego lepszy.
*Vanilia*
Moderatorka
Ściągałam dzisiaj ze strychu resztę gratów. Znalazłam moje spodnie ciążowe, koszule do karmienia jeszcze z metką, chuste do noszenia, dwie paczki podkładów poporodowych i dwie pary nowych majtasów siatkowych. Wszystko czekało po Karolci [emoji3] zapomniałam o tym. Znalazłam też laktator i butelki i cały plastik i smoczki z butelek zgryzione przez myszy....Dobrze ze dziury w laktatorze nie zrobiły tylko zeżarły uszczelke [emoji19]
I się bardzo zdziwiłam bo chciałam zobaczyć czy laktator działa, czy zasysa. Przylozylam tylko do piersi a tam momentalnie pocieklo mleko [emoji50] natychmiast odczepiłam ale zaskoczyło mnie to bo normalnie nic nie zauważyłam [emoji13]
I się bardzo zdziwiłam bo chciałam zobaczyć czy laktator działa, czy zasysa. Przylozylam tylko do piersi a tam momentalnie pocieklo mleko [emoji50] natychmiast odczepiłam ale zaskoczyło mnie to bo normalnie nic nie zauważyłam [emoji13]
reklama
jo83
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?
Ja dostalam wiadomosc na priva o tym testowaniu,ale sie nie zglosilam bo juz dawno postanowilam,ze chemii bedziemy stosowac jak najmniej.