reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ciężarówka przez 9 miesięcy [emoji5]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Czytacie jakieś poradniki, albo książki?
Polecacie coś?
Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.

Dziewczyny ale ile przybierałyście na wadze w ostatnim trymestrze +/- ?
Przez cała ciąże przybyło mi już 7kg i mam obawy czy to nie za dużo :(

Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]
d1f484cd545ee17fd2ecff194074350f.jpg

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Teraz tylko to co z Internecie mi piszą o rozwoju Maluszka, w domu na półce czeka na przypomnienie Zaklinaczka dzieci, Dziecko 6 pierwszych lat i Pierwszy rok życia dziecka.

Jupi i dziś przyszło nasze Dove do testowania [emoji7]Przyznam, że zakochałam się w zapachu, sama bym się tym kremowała [emoji16]

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?

p19u9jcg81ehxczt.png

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png
Też mi przyszło. Nawet nie wiedziałam bo do spamu wiadomość trafiła;)

Mi waga stoi w miejscu bo nadal 4kg. Przedtem mialm już 8kg. Ale co teraz nie przytyje to na końcówce nadrobie :D

Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom

A gdzie mozna zglosic sie do przetestowania baby dove ?

p19u9jcg81ehxczt.png

Zgłaszałam się przez BabyBoom właśnie, widziałam info w newsletterze i pokusiłem się, bo ostatnio dużo dobrego o tych kosmetykach słyszałam/czytałam na superstyler blog.

A w sumie to uwielbiam tego typu akcje [emoji16]w 1.ciąży miałam dużo więcej czasu na to...i efekt też był tego lepszy.

p19uyx8dakwwcbe2.png

l22ndf9hmlnkjp5l.png

Ściągałam dzisiaj ze strychu resztę gratów. Znalazłam moje spodnie ciążowe, koszule do karmienia jeszcze z metką, chuste do noszenia, dwie paczki podkładów poporodowych i dwie pary nowych majtasów siatkowych. Wszystko czekało po Karolci [emoji3] zapomniałam o tym. Znalazłam też laktator i butelki i cały plastik i smoczki z butelek zgryzione przez myszy....Dobrze ze dziury w laktatorze nie zrobiły tylko zeżarły uszczelke [emoji19]
I się bardzo zdziwiłam bo chciałam zobaczyć czy laktator działa, czy zasysa. Przylozylam tylko do piersi a tam momentalnie pocieklo mleko [emoji50] natychmiast odczepiłam ale zaskoczyło mnie to bo normalnie nic nie zauważyłam [emoji13]

thgfikgneziy9g6d.png

reklama
Do góry