Ja dziś cała noc ciężka brzuch twardy obolały. Ale najlepsze jest to że boli tylko z lewej strony. O pierwszej w nocy wzięła 2xmagnez i nospe forte teraz wzięłam jeszcze jeden magnez bo po tamtej dawce przeszło na 2 godziny jak trochę pochodziła to sie zrobił taki hmm.."poltwardy". Mały ogólnie cały czas gdzieś tam się przewija a jak brzuch robi się bardziej miękki to kopie więc mu się chyba nic nie dzieje.. Może wiecie co ile godzin można nospe przyjmować. Pewnie co 8 hm?
reklama
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
U mnir tez noc z pobudkami. A teraz gdyby nie budzik meza to bym spala...
Wionatq dlaczego Tobie tak ten brzuch twardnieje
mlodamama21
U mnir tez noc z pobudkami. A teraz gdyby nie budzik meza to bym spala...
Nie wiem ale on conajmniej raz w tygodniu się stawia bolesnie. Ale teraz sama sobie mogę być winna bo wczoraj miałam taką wene że umylam cała łazienkę od góry do dołu każda ścianę zakamarki, wypralam firanki, podłogi wszystkie pomylam a do tego wpadłam na pomysł żeby powynosic fotele na balkon takie hm sredeniociezkie. A i umylam jeszcze meble w kuchni, później zakupy i calu dzień cos. Była taka ładna pogoda że miałam ochotę aż to wszystko robic i poczułam taki przypływ energii ze wyszedł mi w nocy. Ale czytałam trochę w internecie i się zastanawiam czy ja nie mam przypadkiem kolki nerkowej. Bo białko w moczu i ciśnienie wysokie wychodzi gdy nerki sa niesprawne (a kratynina itd wyszły dobrze) a że ja już w dzieciństwie mialam jedna powiększona niewiadomo dlaczego i teraz odkąd miałam ta silna infekcje to ten brzuch szaleje i co chwilę mi daje tak popalić. Tym bardziej że ja ciągle chodzę skusiac jakbym infekcje miała bo jest mi trudno z siebie coś wydobyć. A moja mama, babcia miałam więc może to jakieś dziedziczne i się coś tam tworzy teraz. Już nie wiem.. Chyba muszę zasugerować lekarzowi żeby w tą stronę iść.
Sasankaa
Kolka nerkowa (ja nie miałam) ale wiem że może boleć bardziej niż sam poródNie wiem ale on conajmniej raz w tygodniu się stawia bolesnie. Ale teraz sama sobie mogę być winna bo wczoraj miałam taką wene że umylam cała łazienkę od góry do dołu każda ścianę zakamarki, wypralam firanki, podłogi wszystkie pomylam a do tego wpadłam na pomysł żeby powynosic fotele na balkon takie hm sredeniociezkie. A i umylam jeszcze meble w kuchni, później zakupy i calu dzień cos. Była taka ładna pogoda że miałam ochotę aż to wszystko robic i poczułam taki przypływ energii ze wyszedł mi w nocy. Ale czytałam trochę w internecie i się zastanawiam czy ja nie mam przypadkiem kolki nerkowej. Bo białko w moczu i ciśnienie wysokie wychodzi gdy nerki sa niesprawne (a kratynina itd wyszły dobrze) a że ja już w dzieciństwie mialam jedna powiększona niewiadomo dlaczego i teraz odkąd miałam ta silna infekcje to ten brzuch szaleje i co chwilę mi daje tak popalić. Tym bardziej że ja ciągle chodzę skusiac jakbym infekcje miała bo jest mi trudno z siebie coś wydobyć. A moja mama, babcia miałam więc może to jakieś dziedziczne i się coś tam tworzy teraz. Już nie wiem.. Chyba muszę zasugerować lekarzowi żeby w tą stronę iść.
Ja ogólnie tez nie zwracam uwagi bo robi sie naprawdę często twardy bo trenowac sobie musi. Ja zwracam w momencie gdy boli a jak już boli i nie przechodzi przez parę godzin to już w ogóle. A mi brzuszek robi takie niespodzianki nie wiem dlaczego.A ja jakoś nie patrze w ogóle czy mam miękki czy twardy brzuch..
Tak wiem że jest straszny bo w rozwiniętym etapie nawet na morfinie trzymali maja mamę.Kolka nerkowa (ja nie miałam) ale wiem że może boleć bardziej niż sam poród
reklama
Anusiek1508
Pewnie, jak będę w domku to podam nazwe modelu :-)Hej dziewczyny. U Was jak zwykle TYLE
Jestem przerażona historia z ZUSem olka_i_fasolka, nie doczytałam czy udało się naprostować cokolwiek. Współczuje nerwów i całej tej chorej sytuacji, bo tyle zjadają na nas pieniędzy a jak przychodzi co do czego to jeszcze nóż w plecy...
Wczoraj "pożegnałam" mój zespół ciastem i na koniec popłakałam się jak bóbr, to chyba ciąża Jakby nie patrzeć (nienormalna?) naprawdę lubię swoją prace, ale już mi dokucza to rwanie brzuszka przy siedzeniu
Ale wczoraj na pociechę był mail o tym że zostaliśmy wybrani do testów Baby Dove i widzieliśmy wczoraj nasze 1,3kg szczęścia Malutka zdrowa, rozwija się prawidłowo i póki co wyglada na nosek mojego męża (dodam że nasza starsza Córeczka to wykapana ja )
PS frida zdecydowanie!
Super, gratuluje pochwalisz się jaki?
Co do laktatorów co polecacie z doświadczenia? Miałam Avent Isis ale widzę że jego kilka części powinny iść do wymiany, nowe kosztują nieco, wiec myśle że może dołożyć lepiej do nowego i ciekawa jestem co teraz jest na półkach