reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

ja na zwolnieniu jestem ponad tydzień już i bardzo mi z tym dobrze :D robię ostatnie zmiany w mieszkaniu , właściwie głownie pokazuje mężowi palcem np ta szafa idzie tu , tu się obraz powiesi , i ta ścianę przemalujemy na inny kolor :) a ze mam cały dzień na przemyślenia ,pomysłów mi nie brakuje :p
Haha wlasnie te pomysly sa najgorsze [emoji14] jak bylam w ferie na urlopie pare dni to non stop w necie siedzialam i zakupy robilam a pozniej bida [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Dziewczyny tak mnie naszlo wieczorowa pora i po kolejnych zajeciach w szkole rodzenia: ktora z Was bedzie brala znieczulenie w trakcie porodu?
Bo ja sie tak zastanawiami sama juz nie wiem... ogolnie to bym chyba chciala - bo tez po co sie meczyc.. ale mam jakis taki uraz do "nieczucia" i dretwienia bo cierpie na migrene z aura ktorej towarzysza takie dziwne, podobne objawy.. i np juz po znieczuleniu u dentysty sie boje i zaraz mi sie to kojarzy z atakiem migreny..
co myslicie? A te co mialy poprzednio polecaja/odradzaja? Jakie to uczucie? ;)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Ja bede brala :) bez znievzulenia nie rodze ;)
No chyba ze bedziecz jakis powodow za pozno na nie... ale plan jest taki ze biore :) skoro moge sobie ulzyc w bolu to dlaczego mam tego nie zrobic :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Pierwsze urodziłam bez znieczulenia to i drugie urodzę. Bardziej boje się tej igły i efektów ubocznych niż porodu bez znieczulenia. Każdemu kto co lubi.

oar8pg4n1kii9v0d.png

Wlasnie ja tez boje sie tego znieczulenia :p dlatego chcialam zapytac o opinie;) a pewnie i tak wszystko wyjdzie "w trakcie" :)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png

Wierz mi, ze mozna byc w ciazy na L4 i nie miec czasu na odpoczynek [emoji6] . No chyba, ze starsze dziecko jest juz w miare odchowane, albo chodzi do szkoly/przedszkola.

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Nawet jak dwójka chodzi do szkoły to też nie ma czasu na nudę [emoji6] odkąd jestem na L4 jestem innym człowiekiem ( tak przynajmniej twierdzi mój mąż [emoji1]) uwielbiam mieć wysprzątaną chatę i kocham gotować, a to już mi zajmuje pół dnia [emoji4] drugie pół zleci na pierdoły i tak co dzień [emoji38]
Co do znieczulenia to nigdy nie miałam to i teraz będę próbowała bez.

16udskjopmtfyunf.png

reklama
Mnie na początku porodu bolało tak ze dało sie wytrzymać i nie było strasznie boleśnie wiec nawet nie pomyślałam o znieczuleniu , a jak juz bolało że ciężko było wytrzymać i prosilam o znieczulenie to było juz za późno. Ale i ten ból jakoś dał sie przeżyć. Wiec teraz nie planuje ,a jak wyjdzie to zobaczymy w trakcie porodu.

5djylbetecfse5n6.png

Do góry