Sasankaa
Fanka BB :)
Najwyżej jak braknie Ci czasu to zamiast do prania to wyrzucisz do kosza Nie no żartuje , jak masz dużo to nie będą bardzo użyte, wiec sprzedasz sobie na necie.Wiecie co nie myślałam że to powiem ale mam za dużo ubranek i nie zdziwie się jeśli facet mnie będzie chciał wystrzelic w kosmos z nimi. Dostałam od koleżanki dzis 3 reklamówy wielkie qmalutkich ubranek. Ja mam szafę pod zabudowę przez całą ścianę (ok 2metrow szer) i dwie półki pękają w szwach od ubranek a tych już nawet nie mam gdzie schować. Dziś zamówiłam szafę dla małego ale przez ten czas nie wiem co już mam robić z nimi. A i podkreślam to że ja wcale nie mam wyprawki na jakiś długi okres. Wszystko na pierwsze 3 miesiące życia...
Jeśli jeszcze nie oglądał ,to może włącz mu na YouTubie porodówkę.Ja też mam ciemniejszą kreskę na brzuchu od pępka w górę do żeber [emoji4]
@Emkaa zgadzam się w 100%, wszystko zależy od zbudowanej relacji.
Mój mąż sam chce być przy porodzie i to jest dla niego naturalne, że będzie przy mnie. Ale nic kompletnie nie wie i o wszystko mnie pyta [emoji4] więc go uświadamiam, że będzie dużo krwi potem jak mega okres i mogę zrobić kupę... No i idziemy razem do szkoły rodzenia, żeby wiedział co się będzie działo i jak może mi pomagać.
U mnie w szpitalu jest opłata 20zł dla osoby towarzyszącej za ubranie ochronne.