Nie słyszałam o tym ale podejdę do apteki i zapytam czy mają.Jak sie robi takie inhalacje?Polecam inhalacje z soli nebu-dose hipertonic
reklama
Gemmina
Fanka BB :)
W aptece też chyba będzie. Mój mąż wdycha Olbas na zatkany nos i bardzo pomaga, chyba powinnaś dostać w aptece. Do inhalacji też się nadaje i miło pachnie eukaliptusem [emoji4]Nie próbowałam...a taki olejek moge kupić w aptece czy w jakimś sklepie zielarskim?
Ja tak mam od 20 tc, dzisiaj zaczynam 30 tc, zwłaszcza w nocy przy zmianie pozycji. Ale teraz w dzień już też, moja gin mówi że to czynność fizjologiczna i całkowicie normalna. Szyjka na ostatnim pomiarze kilka dni temu miała 45 mm więc to nie ma wpływu na skracanie.Uwielbiam lekarstwo w postaci czekolady
A m od paru dni rano zaraz po przbudzeniu twardnieje brzuch. Nie jest to bolesne i nie powtarza sie w ciagu dnia ale jak sie rano przekrecam z boku na plecy to jest twardy jak kamien. Chwila i mija. Co to moze byc ?
Monya81
dużo? mój w 26+1 ważył 1100g... ide w czwartek na kolejne usg i boje się ile ten mój mały słoń waży teraz w 29tygodniu [emoji23]
Pózniej moze zwolnić. Spokojnie.
Moja kruszynka w 28 skończonym ważyła 1050g. Ja za to martwię się w drugą stronę.
Monya81
A ja jestem dalej chora Jutro ide znowu do internisty bo mi nie przechodzi.Biore antybiotyk od ok 5dni i strasznie sie martwie czy nie wpłynie on na dziecko.Czy macie jakis naturalny przepis na rozrzedzenie kataru i wydzieliny w oskrzelach?Pije syrop z cebuli i herbate z imbirem miodem i cytryna i nic nie pomaga
Na rozrzedzenia zawsze woda morska w spray. Przy oskrzelach inhalacje z nebulizatora z soli fizjologicznej bardzo się sprawdzają.
Arya88
Nie słyszałam o tym ale podejdę do apteki i zapytam czy mają.Jak sie robi takie inhalacje?
To jest sól, tylko nie ta fizjologiczna 0,9%, ta ma 3%
Wlewasz do nebulizatora / jesli nie masz to kicha, ale warto kupic, przy dziecku na pewno się przyda - rewelacja na katar u takich dzieci
Własnie kupiłam za 95zł nebulizator Sanity i tą sól nebu dose moze pomoze.Czy jest jeszcze cos co tam moge zaaplikować oprocz tej soli?To jest sól, tylko nie ta fizjologiczna 0,9%, ta ma 3%
Wlewasz do nebulizatora / jesli nie masz to kicha, ale warto kupic, przy dziecku na pewno się przyda - rewelacja na katar u takich dzieci
Dzieki bardzo dziewczyny za rady!!!
Mi tez twardnieje brzuch, czasem nawet troche to boli, ale po chwili przechodzi. Jak wstaje w nocy do toalety to tez zazwyczaj jest twardy. Ale to pewnie te skurcze przepowiadajace we wtorek wizyta- juz nie moge sie doczekac az zobacze moja Malutka
Tylko obawiam sie wazenia no i co lekarz na moj podwyzszony cukier..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Tylko obawiam sie wazenia no i co lekarz na moj podwyzszony cukier..
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
reklama
Kacprysiowo
Moderatorka
Mój skarb ważył 1760 jak się urodził, w szpitalu byliśmy około 20 dni. Musiał dobić do wagi i pomagali mu witaminami.
Co do skurczy lydek ja mam masakre, jem Aspargin i o ile na więzadła bardzo pomógł tak na łydki już nie bardzo :-(
A jeśli chodzi o zatkany nos, ja walczyłam z tym bardzo długo, aż zaczęłam płukać zatoki a do butli do płukania dałam około 15 kropel wody utlenionrj, byłam w szoku bo następnego dnia nie miałam ani kataru ani zatkanego nosa.
Ja mam jakiegoś maluszka w brzuchu bo ważył na połówkowych 400g.... No to ja nie wiem, mam nadzieję że urósł.
Co do skurczy lydek ja mam masakre, jem Aspargin i o ile na więzadła bardzo pomógł tak na łydki już nie bardzo :-(
A jeśli chodzi o zatkany nos, ja walczyłam z tym bardzo długo, aż zaczęłam płukać zatoki a do butli do płukania dałam około 15 kropel wody utlenionrj, byłam w szoku bo następnego dnia nie miałam ani kataru ani zatkanego nosa.
Ja mam jakiegoś maluszka w brzuchu bo ważył na połówkowych 400g.... No to ja nie wiem, mam nadzieję że urósł.