reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Uwielbiam lekarstwo w postaci czekolady :)
A m od paru dni rano zaraz po przbudzeniu twardnieje brzuch. Nie jest to bolesne i nie powtarza sie w ciagu dnia ale jak sie rano przekrecam z boku na plecy to jest twardy jak kamien. Chwila i mija. Co to moze byc ?

p19u9jcg81ehxczt.png
mam to samo ;( zaczęłam się martwić bo lekarz kazał odstawić nospe i z dnia na dzień pojawiły się takie "kwiatki". Nie boli mnie to ale twardy jak kamień mam brzuchol.

w57vyx8dubspq12k.png

reklama
A ja jestem dalej chora:( Jutro ide znowu do internisty bo mi nie przechodzi.Biore antybiotyk od ok 5dni i strasznie sie martwie czy nie wpłynie on na dziecko.Czy macie jakis naturalny przepis na rozrzedzenie kataru i wydzieliny w oskrzelach?Pije syrop z cebuli i herbate z imbirem miodem i cytryna i nic nie pomaga:(

A m od paru dni rano zaraz po przbudzeniu twardnieje brzuch. Nie jest to bolesne i nie powtarza sie w ciagu dnia ale jak sie rano przekrecam z boku na plecy to jest twardy jak kamien. Chwila i mija. Co to moze byc ?

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja mialam tak wczoraj wieczorem. Co 3.5 min twardnial mi brzuch. Wzielam nospe i po 2 godz przeszlo a juz szykowalam sie IP bo wczesniej tak mi nie stawal.

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja też tak mam. I w nocy często jak się budzę to on twardy jak diabli. . Ale do póki nie bola a właściwie nie są regularne to jest ok :)

Moja dzidzi miała w 23tc 500g
Na skurcze mięśni pomógł mi magnez z potasem tak jak dziewczyny radziły.
Co do skurczy/twardnień brzucha to ja już mam tak co wieczór ale od dwóch dni o 23.00 mała wyjątkowo się rozpycha aż boleśnie i w coraz podczas jej charcy bardzo rozbolał mnie brzuch i plecy to już wzięłam dwie nospy i przeszło. Mam nadzieję że jak ta macica tak ćwiczy to poród będzie lżejszy [emoji23]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A ja jestem dalej chora:( Jutro ide znowu do internisty bo mi nie przechodzi.Biore antybiotyk od ok 5dni i strasznie sie martwie czy nie wpłynie on na dziecko.Czy macie jakis naturalny przepis na rozrzedzenie kataru i wydzieliny w oskrzelach?Pije syrop z cebuli i herbate z imbirem miodem i cytryna i nic nie pomaga:(

Polecam inhalacje z soli nebu-dose hipertonic

7u223e3kwboc3bjp.png

Do góry