reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Mnie już to palenie w piecu szczerze męczy. Cieszę się ,że ten sezon się powoli zaczyna kończyć i w ostatnich tygodniach będzie spokój.

Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy Wy czujecie ciężar swojego brzucha??
Bo ja nic a nic, jakbym miała tam pusto,a dzidzię czuję cały czas ,że się rusza.
Zastanawiam się czy to normalne.

reklama
Hej :)
Czy wy również macie takie straszne bóle krzyża? Czasami mam problem z poruszeniem się o wstaniu z pozycji leżącej nie wspomnę, bo tak silnie boli.

Tak, niestety nawet po chwili spaceru mnie chwyta :/ kaleka jestem

7u223e3kwboc3bjp.png

Mnie już to palenie w piecu szczerze męczy. Cieszę się ,że ten sezon się powoli zaczyna kończyć i w ostatnich tygodniach będzie spokój.

Dziewczyny mam do Was pytanie. Czy Wy czujecie ciężar swojego brzucha??
Bo ja nic a nic, jakbym miała tam pusto,a dzidzię czuję cały czas ,że się rusza.
Zastanawiam się czy to normalne.
Hmmm nie nie czuje niczego takiego :) jest tak jak bylo :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Byłam dziś u położnej , pobrała mi krew .Pytałam ją i test z glukozą , powiedziała że ten test robi się wtedy jak w krew wyjdzie źle .Wtedy dają do picia napój , wiecie jaki zwykły energy drink :) nawet mi pokazała jaki konkretnie .
IDShot_540x540.jpg

Załączniki

• IDShot_540x540.jpg
    IDShot_540x540.jpg
    25,1 KB · Wyświetleń: 333
Byłam dziś u położnej , pobrała mi krew .Pytałam ją i test z glukozą , powiedziała że ten test robi się wtedy jak w krew wyjdzie źle .Wtedy dają do picia napój , wiecie jaki zwykły energy drink :) nawet mi pokazała jaki konkretnie .
Zobacz załącznik 798904
To dziwne bo ja miałam ten test umawiany na pierwszej wizycie w szpitalu w 12 tygodniu i idę 29.03 zapytaj się może w szpitalu albo gp

34bwdqk3xt29egh4.png

reklama
To dobrze,że jednak nie jestem sama i ktoś jeszcze nie czuje ciężaru swojego brzuszka. Trochę mi ulżyło i uspokoiło :)

Co do bóli to ja mam bóle okolic miednicy po długim leżeniu,np podczas wstawania rano. A plecy dają się we znaki po dłuższym staniu,ale to nie tylko krzyże ale całe plecy. A tak to przy chodzeniu czy różnych czynnościach na szczęście nic nie boli.

Powiem Wam ,że dopiero wkraczamy w 3trymestr a tu tyle narzekania co kogo boli :D Ciekawe co będzie później,chyba większość będzie leżeć i jęczeć a gdzie tu rodzić :D

Do góry