reklama
Sasankaa
Fanka BB :)
Nie mam. Ale jak masz długa i zamknięta to chyba nie ma powodu do zmartwieńByłam w poniedziałek na IP to mówiła że długa i zamknięta. Ostatnio w środę u swojego dr też tak było. Powinnam iść na wizytę za 3 tyg ale nie wytrzymam i idę w poniedziałek/wtorek zaraz tam zadzwonię umówić się. Chyba trochę się wystraszylam i zaczęłam panikowac, ale wolę mieć to wszystko pod kontrolą. A Ty masz pessar??
Dziewczyny a jak Wasze brzuchy, jak siedzę i leżę jest mieciutki a jak stoję to twardsze, ale nie jak głaz, na logikę tak właśnie powinno być ale czy Wy też tak macie??
Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017
Aleksandrax
Suelen już pylą te cholery? A ja myślałam że mnie zawialo, a to już pewnie alergiczny katar. Co roku mnie zaskakuje jak zima drogowców.
Super że szyjka trzyma który to juz u Ciebie 28t?
Super że szyjka trzyma który to juz u Ciebie 28t?
Kacprysiowo
Moderatorka
Sassanka mam nadzieję....
Kiedy idziesz do lekarza??
Arya może nospe wez
Kiedy idziesz do lekarza??
Arya może nospe wez
efta22
A jakie ćwiczenia robisz? Ja też mam problemy ze stawami, wiedziałam że w ciąży się pogorszy ale z chęcią zrobiłbym coś żeby polepszyć swoją sytuację
Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja wykonuję takie zwykłe ,nie angażujące mięśni brzucha ćwiczenia od Chodakowskiej Extra Figura i Skalpel, no i jeżdżę na rowerku stacjonarnym . Do tego spacery.
Czemu te ciążę taki trudne??
Dziś z bratowa rozmawiałam która też jest w ciąży i stekalysmy że u każdego coś jest nie tak, a przynajmniej w większości....
Mi stawy bardzo wysiadly w poprzedniej ciąży ale do tego stopnia ze wylam z bólu po nocy....
A u mnie ludzie są pełni podziwu,ze tak się trzymam w ciąży. W sensie kondycyjnie i ,że w ogóle jest wszystko ok.
Bo u mnie ostatnio wszystkie znajome kobiety w ciąży leżały. A ja kondycyjnie jestem w lepszej formie niż Ci,którzy w niej nie są
efta22
A co do stawow... tez tak ciezko wam sie podniesc jak ukucniecie ? Ja sie musze czegos lapac zeby isc do gory a wysiadania z samochodu... tez musze miec podporke
Jeszcze tego nie doświadczyłam. Muszę sobie palić w piecu do którego trzeba kucnąć i chyba już sobie t kucanie wyćwiczyłam ale jestem wtedy rozkraczona jak nie wiem
SUELEN ważne,że z dzieciaczkami wszystko w porządku . A cukrzycę da się opanować
Czesc dziewczyny
Suelen ciesze sie ze wszystko u Was w porzadku
Ja tez juz sie zrobilam troche nieporadna- az mi sie smiac chce z samej siebie, bo czuje ze juz nawet chodze inaczej^^ ale ogolnie to jest w porzadku, tez cwicze a oprocz tego w pracy musze sie troche nachodzic wiec jakas tam aktywnosc jest
Wieczorami jak sie przesile to pobolewa i twardnieje mi brZuch, ale mysle ze to normalne- po prostu potrzebuje polezec a staram sie nic na to nie brac, jakos nie ufam ciaglemu braniu nospy na wszystko - wole przetrzymac i samo przechodzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Aha uprzedzam, ze z ta nospa to bron boze nie byl atak na dziewczyny ktore ja biora tym bardziej jak lekarz kaze- tez bym brala! Ale to tak jak z bolem glowy, niektorzy od razu biora tabletke a niektorzy wola sie pomeczyc i albo przechodzi albo biora te tabletke pozniej i niepotrzebnie sie mecza
Suelen ciesze sie ze wszystko u Was w porzadku
Ja tez juz sie zrobilam troche nieporadna- az mi sie smiac chce z samej siebie, bo czuje ze juz nawet chodze inaczej^^ ale ogolnie to jest w porzadku, tez cwicze a oprocz tego w pracy musze sie troche nachodzic wiec jakas tam aktywnosc jest
Wieczorami jak sie przesile to pobolewa i twardnieje mi brZuch, ale mysle ze to normalne- po prostu potrzebuje polezec a staram sie nic na to nie brac, jakos nie ufam ciaglemu braniu nospy na wszystko - wole przetrzymac i samo przechodzi
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
//www.suwaczki.com/tickers/w57vskjocj35t3nn.png
Aha uprzedzam, ze z ta nospa to bron boze nie byl atak na dziewczyny ktore ja biora tym bardziej jak lekarz kaze- tez bym brala! Ale to tak jak z bolem glowy, niektorzy od razu biora tabletke a niektorzy wola sie pomeczyc i albo przechodzi albo biora te tabletke pozniej i niepotrzebnie sie mecza
Kacprysiowo
Moderatorka
Efta w sumie też nie narzekalam do tej pory aż mnie te krocze wprawilo w panikę. Minęło, mam nadzieję że już nie wróci. Aczkolwiek bardziej zaczynam się że sobą piescic. Co do pieca mieszkam w domu, mam piec na miał i jeszcze nie dawno jak wygasło a mąż w pracy ja siedziałam w kotłowni, ładowalam do pieca miał i rozpalalalam. Rośliny też przycinalam na podwórku oczywiście w swoim tepie ale przycielam sporo. Jednak mam małe dziecko w domu i ostatnio miałam maraton po lekarzach, wszędzie go nosiłam i chyba organizm dał sygnał że dość. Lekarz kazał się oszczędzać....
Kacprysiowo
Moderatorka
Olka chyba lepsza nospa, chyba że czujesz ze sam odpoczynek załatwi sprawę.
reklama
No to się ciesz kondycją i zdrowiem. Na pewno łatwiej będzie Ci urodzić i potem wrócić do stanu z przed ciąży. Ja to któregoś dnia nie wstanę spod tego pieca [emoji23]