Ja w poprzedniej ciazy mialam przez jakis czas sporo bialka w moczu, gin kazal mi to bardzo czesto kontrolowac i po jakims czasie minelo. Ponoc czasem tak jest, ze nerki zwiekszaja przepuszczalnosc i stad takie wyniki badan. A masz jakies opuchniecia? Leki bierzesz na nadcisnienie czy jeszcze cos innego?
Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom
Na nadciśnienie i infekcje. Bo mam jeszcze infekcje układu moczowego i lekko może być te białko podwyższone też od tego dlatego ponownie muszę po kuracji sprawdzić. Czytałam że często puchną stopy przy zatruciu. Mi o dziwo nie ale już od jakiegoś czasu zauważyłam opuchlizne na twarzy i lydkach. Na szczęście mały jest dobrym dzieckiem i reaguje na moj dotyk. Jak dotykam brzucha to zawsze śmignie mi pod ręką. Co chwilę go sorawdzam. Ciśnienie też staram się jak najczęściej. Ale z tego co położna (moja z prawdziwego zdarzenia a nie wariatki obrazone że pracować muszą) mi mówiła to lepiej żeby teraz wychodzily takie sprawy bo mogę nad tym trzymać wodze. A jakbym się dowiedziała z miesiąc przed porodem to mogłoby być już za późno..