reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Czerwcowe mamy 2017

tez własnie się tym pocieszam, że czasem w 8-9 tyg dopiero widać. najgorsze jest to ze gin był oziębly i niewzruszony.. nic nie powiedział na zasadzie " niech sie pani nie martwi, może jeszce za wczesnie, zdarza się ze tętno wyczuwalne jest pózniej bla bla bla" powiedział ze wg niego tetno powinno być jak dzwon i zarodek jest martwy. i skasował 150 zł. masakra.
No i to jest najgorsze. Człowiek idzie do takiego debila i musi być zdany na niego w tym momencie. Bidulko trzeba mieć nadzieję.

reklama
dziękuję Dziewczyny ! jesteście wspaniałe ! kochane! już się tak nie martwię, zobaczę co jutro powiedzą , mają podobno badzo czuły sprzęt może choć delikatne tętno wyczują. gratuluję Mamuśkom które już zobaczyły i usłyszały serduszko ! obym niedługo dołączyła do Waszego grona

Emkamat gratuluje :*
Asicazg ja w pierwszej ciazy na kazda wizyte szlam i kartka z pytaniami ;)
Wroniasta co za lekarz... Nie wrocilabym juz do niego

oar8s65gmlqg37sx.png

Emkamat- gratulacje !!

Wroniasta - mi lekarz powiedział , że serce dziecka i tentno się bada po 8 tygodniu, bo wtedy zaczyna prawidłowo funkcjonować na pewno dzidzia jest żywa. Co za tempy ginekolog [emoji27]

3jgxugpjvb0m6657.png

Już jestem po wizycie i w moim pustym pęcherzyku z ubiegłej środy (a był to początek 7 tygodnia) dzisiaj ukazał się piękny zarodek z bijącym serduchem :):):):):) Nawet mój zaprzyjaźniony lekarz, który przy poprzednim badaniu trochę martwił się czy coś się rozwinie wyściskał mnie jak zobaczył, że wszystko jest jest ok. Ufffff tydzień stresu jakoś minął i teraz już nawet mdłości nie wydają się takie straszne:)

reklama
Do góry