Ja w ogóle drugi raz nie badałam bety. Musi być dobrze i koniecmajka - taki kop w dupsko dobrze mi robi )
A czy któraś z Was badała bete w odstępach 48 godzinnych ??
reklama
Mama-88
Zaciekawiona BB
Wroniasta - bądź dobrej myśli. Może jest jeszcze za wcześnie na serduszko. Koniecznie idź do innego gina. Trzymam kciuki!
Dziewczyny, mnie też boli podbrzusze i jajniki. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów i trochę mnie to martwi.
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny, mnie też boli podbrzusze i jajniki. W pierwszej ciąży nie miałam żadnych objawów i trochę mnie to martwi.
Ciąża ciąży nie równa.Wroniasta - bądź dobrej myśli. Może jest jeszcze za wcześnie na serduszko. Koniecznie idź do innego gina. Trzymam kciuki!
Wroniasta i co, jedziesz do tego szpitala? Ok doczytałam trzymamy kciuki
Daktyl2016
Fanka BB :)
wroniasta - trzymam kciuki kochana !!! &&&&&&
majka a w którym dc badałaś i jak była ??
mama 88 - żadnych ??
mama 88 - żadnych ??
34dc 508,3wroniasta - trzymam kciuki kochana !!! &&&&&&
mama 88 - żadnych ??
Mama-88
Zaciekawiona BB
Hehe, na tym etapie. Jedynie brak okresu. Potem było mi trochę niedobrze i tyle. Bardzo długo pracowałam, bo czułam się bardzo dobrze.wroniasta - trzymam kciuki kochana !!! &&&&&&
mama 88 - żadnych ??
reklama
asicazg
Fanka BB :)
Dziękuję dziewczyny za wszystkie odpowiedzi , poczułam wreszcie spokój , nie chce z byle pierdołą dzwonić po lekarzach i pytać a internet oczywiście bzdury pisze .
A czy serduszko zawsze badają na pierwszej wizycie ? Mi nie zbadał tylko usg miałam i widziałam już swój pęcherzyk , miał 11,5 mm . Mam tyle pytań , badania do poprawy i wizyta kontrolna po 4 tygodniach to chyba pójdę z kartką z pytaniami bo wiecznie coś , na szczęście znalazłam Was co daje troszkę odetchnąć
A jak radzicie sobie z przeziębieniem ? Od razu wizyta u lekarza ? Bo coś mnie bierze i nie wiem czy się wybrać czy lepiej najpierw jakieś domowe sposoby spróbować?
A czy serduszko zawsze badają na pierwszej wizycie ? Mi nie zbadał tylko usg miałam i widziałam już swój pęcherzyk , miał 11,5 mm . Mam tyle pytań , badania do poprawy i wizyta kontrolna po 4 tygodniach to chyba pójdę z kartką z pytaniami bo wiecznie coś , na szczęście znalazłam Was co daje troszkę odetchnąć
A jak radzicie sobie z przeziębieniem ? Od razu wizyta u lekarza ? Bo coś mnie bierze i nie wiem czy się wybrać czy lepiej najpierw jakieś domowe sposoby spróbować?