reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Nie trzeba ;) tylko przed upływem 30min. nie powinno się jesc, a czy zjesz po godzinie czy pięciu to nie ma znaczenia - lek już się wchłonął :)

7u223e3kwboc3bjp.png
Ja zawsze jem po tych 30 minutach pozniej mam wrazenie ze mi tabletka wyzera zoladek [emoji12] [emoji23]

p19u9jcg81ehxczt.png

Hehe na koniec wszystkie będziemy wielorybami.
Waga mi ruszyła z kopyta, jak przez pierwszą połowę ciazy przytyłam 1,5kg tak teraz zrobiłam drugie tyle w miesiąc [emoji14]

m3sxyx8dzur8ghzn.png
Kochana ja sie wczoraj wazylam (robie to co tydzien w kazdy poniedzialek) i od ostatniej wizyty przytylam 2,8kg :o Łacznie od poczatku przybralam 6kg i niby aplikacja pokazuje ze wszystko jest w normie ale nie wiem z czego te kg tak lecą do gory.Wizualnie brzuszek zrobil sie okragly i piersi sa duze ale nie widze abym bardzo przytyla.Oby dziecko tak urosło :)

Hej Dziewczyny, ostatnio mało się udzielam,ale cały czas z Wami jestem :)
U mnie mała też od 2-3dni mało się rusza,nawet wieczorkiem,gdzie zawsze jest aktywna, ale widzę że nie tylko ja tak mam.
Ja na krzywą wybieram się za tydzień jakoś,ale lubię słodkie to może nie będzie źle ;)
A wczoraj zamówiłam sobie paczuszkę z apteki Gemini, m.in. te otulacze z motherhood i jestem ich bardzo ciekawa :)

An93 ten przyszły mi otulacze z motherhood i myślałam jednak że inne są w dotyku. Dla mnie to zwykła tetra, może zmięknie jeszcze po praniu

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

An93 ten przyszły mi otulacze z motherhood i myślałam jednak że inne są w dotyku. Dla mnie to zwykła tetra, może zmięknie jeszcze po praniu

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie miałam nadzieję,że nie są takie tetrowe...no trudno tak czy siak się przydadzą ;)

I zapisałam się do szkoły rodzenia,grupa rusza 20 marca :) co najlepsze dzisiaj wyszły terminy,a połowy miejsc już nie ma,ciekawe...

U mnie 3kg na plusie ,ale teraz to już będą lecieć te kg. Ciekawe ile w sumie przytyje ,z synem 15kg. Żebym tylko nie spuchla niczym bania jak przedtem

Hubert 18.02.2015
Wiktoria termin 04.06.2017

Hej. Dziewczyny macie gdzies do polecenia te kocyki z minky? Bo chcialam zamowic a z polecenia zawsze lepiej ;)

reklama
Dziewczyny wiecie może co można stosować na zatkany nos? Prawie całą noc przez to nie spałam, męczyłam się okrutnie :(

Do góry