reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

reklama
Dziewczyny, czy polecacie jakiegoś ginekologa w Medicaverze w Warszawie do prowadzenia ciąży?

oar8pg4n1kii9v0d.png

W Medicocerze przyjmuje mój gin- Marek Polkowski. tylko zależy czego oczekujesz od lekarza- On z tych niewiele mówiących i nie cackajacych się ale fachowy, rzeczowy i konkretny. mi odpowiada

Ja już po wizycie Mały waży już 418 g [emoji7] szyjka 36 mm zamknięta twarda więc jest ok

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Gratuluje wizyty!!

Zając ja tez zawsze z kartą ciąży i oryginałem gr krwi. Ponoć tak trzeba, jakby, odpukać, coś sie działo mają wszystkie informacje. I warto mieć oryginał gr krwi bo temu co jest w książeczce nie chcą zawsze wierzyć (zbyt poważna sprawa w przypadku ew zabiegu) tak samo do porodu musisz mieć oryginał.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Gratuluje wizyty!!

Zając ja tez zawsze z kartą ciąży i oryginałem gr krwi. Ponoć tak trzeba, jakby, odpukać, coś sie działo mają wszystkie informacje. I warto mieć oryginał gr krwi bo temu co jest w książeczce nie chcą zawsze wierzyć (zbyt poważna sprawa w przypadku ew zabiegu) tak samo do porodu musisz mieć oryginał.

Wiem wiem moja Pani doktor mi powiedziała i dlatego mi zszywa oryginał z książeczka. Bo ja to bym w życiu na to nie wpadła. Ja raczej też noszę że sobą książeczkę ciąży ale będę nosiła częściej;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Jupiiii:) A powiedz coś o tym że wiedziałaś co jest grane jak mierzył kość udowa ? W sensie ze co ? Może i mi się coś z mojego przypomni jak mierzył u mówił że dziewczynka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png

reklama
Do góry