Gratulacje!Kolejna kobietka na naszej liście.Jak tak dalej pojdzie to chyba zabraknie facetów dla naszych dziewczynDziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Zajączku ty to jesteś jedyna.Kupiłaś już tyle różowych ubranek że nie może być inaczej niż dziewczynkaJupiiii A powiedz coś o tym że wiedziałaś co jest grane jak mierzył kość udowa ? W sensie ze co ? Może i mi się coś z mojego przypomni jak mierzył u mówił że dziewczynka
Zając Czerwcowy
Fanka BB :)
Najwyżej syn będzie w falbankach chodził a pamiętam jak kiedyś zarzekalam się że moja córka nigdy ie będzie w rozu chodziła...Zajączku ty to jesteś jedyna.Kupiłaś już tyle różowych ubranek że nie może być inaczej niż dziewczynka
Anusiek1508
Monya81
W Medicocerze przyjmuje mój gin- Marek Polkowski. tylko zależy czego oczekujesz od lekarza- On z tych niewiele mówiących i nie cackajacych się ale fachowy, rzeczowy i konkretny. mi odpowiada
To dla znajomej. Dzięki za odp.
motylek05
Nosze zawsze w torebce.Wiem o co miałam się Was spytać! Czytałam gdzieś że książeczkę ciąży trzeba zawsze nosić że sobą. Nosicie ? Jadę jutro do mamy do końca tygodnia. Chyba wezmę w razie tfu tfu co
camel
To zalezy jaka rozmiarowka cie interesuje. Sa bluzy, thirty wiekszosc z irlandii, jeansy, koszulki, kurtki rozne od cienkich po zimowe, nawet buty. Musialabys okreslic co cie interesuje najbardziej i w jakiej rozmiarowce. Ja zachowywalam wszystkie rzeczy po synu z nadzieja ze drugie to tez bedzie syn...a tu coreczka teraz sie szykuje wiec po co mi chlopiece. Moj syn osi sie teraz w rozmiarach 122 wiec wszystko ponizej jest na sprzedaz.Camel ja jestem zainteresowana taka paka, napisz mi co tam jest i za ile
Gemmina
My już po wizycie! Mała dalej jest dziewczynką [emoji16] zdrowo rośnie, waży 560g i ma nos po mnie wg gina [emoji4]
A w ogóle to naszej wizyty nie było w komputerze, więc wepchnął nas między pacjentki. Na szczęście nie protestowały [emoji6]
A w ogóle to naszej wizyty nie było w komputerze, więc wepchnął nas między pacjentki. Na szczęście nie protestowały [emoji6]
reklama
Sasankaa
Gratuluję !! kolejna księżniczka Mój dał mi 100% ale wiadomo jak to bywaDziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Super gratuluję!!My już po wizycie! Mała dalej jest dziewczynką [emoji16] zdrowo rośnie, waży 560g i ma nos po mnie wg gina [emoji4]
@Zając Czerwcowy z tego co wiem, to chłopcy niby maja krótszą od dziewczynek. Aż z ciekawości zaraz popatrze u moich bobo