reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!Kolejna kobietka na naszej liście.Jak tak dalej pojdzie to chyba zabraknie facetów dla naszych dziewczyn:D

reklama
Jupiiii:) A powiedz coś o tym że wiedziałaś co jest grane jak mierzył kość udowa ? W sensie ze co ? Może i mi się coś z mojego przypomni jak mierzył u mówił że dziewczynka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Zajączku ty to jesteś jedyna.Kupiłaś już tyle różowych ubranek że nie może być inaczej niż dziewczynka:D

Camel ja jestem zainteresowana taka paka, napisz mi co tam jest i za ile
To zalezy jaka rozmiarowka cie interesuje. Sa bluzy, thirty wiekszosc z irlandii, jeansy, koszulki, kurtki rozne od cienkich po zimowe, nawet buty. Musialabys okreslic co cie interesuje najbardziej i w jakiej rozmiarowce. Ja zachowywalam wszystkie rzeczy po synu z nadzieja ze drugie to tez bedzie syn...a tu coreczka teraz sie szykuje wiec po co mi chlopiece. Moj syn osi sie teraz w rozmiarach 122 wiec wszystko ponizej jest na sprzedaz.

c55f3e3kq403a9og.png

My już po wizycie! Mała dalej jest dziewczynką [emoji16] zdrowo rośnie, waży 560g i ma nos po mnie wg gina [emoji4]
A w ogóle to naszej wizyty nie było w komputerze, więc wepchnął nas między pacjentki. Na szczęście nie protestowały [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję !! kolejna księżniczka :) Mój dał mi 100% ale wiadomo jak to bywa ;)

My już po wizycie! Mała dalej jest dziewczynką [emoji16] zdrowo rośnie, waży 560g i ma nos po mnie wg gina [emoji4]
A w ogóle to naszej wizyty nie było w komputerze, więc wepchnął nas między pacjentki. Na szczęście nie protestowały [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Super gratuluję!! :)

@Zając Czerwcowy z tego co wiem, to chłopcy niby maja krótszą od dziewczynek. Aż z ciekawości zaraz popatrze u moich bobo:)

Do góry