reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Czerwcowe mamy 2017

Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratulacje!Kolejna kobietka na naszej liście.Jak tak dalej pojdzie to chyba zabraknie facetów dla naszych dziewczyn:D

reklama
Jupiiii:) A powiedz coś o tym że wiedziałaś co jest grane jak mierzył kość udowa ? W sensie ze co ? Może i mi się coś z mojego przypomni jak mierzył u mówił że dziewczynka ;)

p19u9jcg81ehxczt.png
Zajączku ty to jesteś jedyna.Kupiłaś już tyle różowych ubranek że nie może być inaczej niż dziewczynka:D

Camel ja jestem zainteresowana taka paka, napisz mi co tam jest i za ile
To zalezy jaka rozmiarowka cie interesuje. Sa bluzy, thirty wiekszosc z irlandii, jeansy, koszulki, kurtki rozne od cienkich po zimowe, nawet buty. Musialabys okreslic co cie interesuje najbardziej i w jakiej rozmiarowce. Ja zachowywalam wszystkie rzeczy po synu z nadzieja ze drugie to tez bedzie syn...a tu coreczka teraz sie szykuje wiec po co mi chlopiece. Moj syn osi sie teraz w rozmiarach 122 wiec wszystko ponizej jest na sprzedaz.

c55f3e3kq403a9og.png

My już po wizycie! Mała dalej jest dziewczynką [emoji16] zdrowo rośnie, waży 560g i ma nos po mnie wg gina [emoji4]
A w ogóle to naszej wizyty nie było w komputerze, więc wepchnął nas między pacjentki. Na szczęście nie protestowały [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png

reklama
Dziewczyny ja po połówkowym i......... Na 98% dzieeeeeewczyyyyynkaaaaaaa!!!!!!!!!! Aż sie popłakałam!!!! Zdrowa, 480g!!!!!!
Lek powiedział ze nigdy nie daje 100% na dziewczynkę ale ja tam juz na usg widziałam dwóch chłopców i jak zaczął mierzyć kość udową to juz sama wiedziałam co jest grane [emoji3][emoji3][emoji3][emoji3]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Gratuluję !! kolejna księżniczka :) Mój dał mi 100% ale wiadomo jak to bywa ;)

My już po wizycie! Mała dalej jest dziewczynką [emoji16] zdrowo rośnie, waży 560g i ma nos po mnie wg gina [emoji4]
A w ogóle to naszej wizyty nie było w komputerze, więc wepchnął nas między pacjentki. Na szczęście nie protestowały [emoji6]

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Super gratuluję!! :)

@Zając Czerwcowy z tego co wiem, to chłopcy niby maja krótszą od dziewczynek. Aż z ciekawości zaraz popatrze u moich bobo:)

Do góry