reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wiem o co miałam się Was spytać! Czytałam gdzieś że książeczkę ciąży trzeba zawsze nosić że sobą. Nosicie ? Jadę jutro do mamy do końca tygodnia. Chyba wezmę w razie tfu tfu co

p19u9jcg81ehxczt.png
Ja ją noszę w torebce :D

reklama
Ja! [emoji4] o 17.30, po 5 tyg! Zobaczymy czy płeć się nie zmieniła [emoji6] i ciekawe jak moje wyniki krwi.

Miałam cały weekend odwiedzin, od piątku wciąż się wymieniali [emoji16] nawet teściowa wpadła na herbatę, a w pt wieczór mąż zaprosił do nas kolegów na brydża i skończyli o 4. Śmialiśmy się, że się starzeją, bo kiedyś do tego grania to tylko piwo. A im więcej dzieci mają to mniej piwa a więcej herbaty [emoji23]
Wasi też mają męskie wieczory z kumplami?

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Mój mąż ma trzech najlepszych przyjaciół z którymi już od 15 lat spotykają się średnio co miesiąc na sesje z grami rpg. Zaczynają około godz. 14 i kończą nad ranem. Mają też zasadę że nie piją alkoholu podczas grania. Mój mąż to taki nerd i maniak gier komputerowych. Ciekawa jestem czy za kolejne 15 lat też będą się tak spotykać. Śmiejemy się z pozostałymi żonami kolegów męża, że pewnie nasi synowie też tak będą wspólnie się spotykać jak ich ojcowie albo co lepsze przyłączą się do tatusiów ;-)

0d1y3e3kgrmge34s.png

Kempu też na początku stwierdziłam że jak tu dziewczyny mają po 40 mm to moja coś krótka ale lekarz mówił że każdy jest inny i szyjki też są różne i że najważniejsze właśnie jest to że jest twarda i zamknięta a na kolejnych wizytach będziemy mieć już punkt odniesienia [emoji4]

Zając ja jak jechałam do Wrocławia to też brałam kartę plus grupę krwi że sobą.

A obciążenie glukoza będę mieć dopiero pod koniec marca [emoji27]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

Ja! [emoji4] o 17.30, po 5 tyg! Zobaczymy czy płeć się nie zmieniła [emoji6] i ciekawe jak moje wyniki krwi.

Miałam cały weekend odwiedzin, od piątku wciąż się wymieniali [emoji16] nawet teściowa wpadła na herbatę, a w pt wieczór mąż zaprosił do nas kolegów na brydża i skończyli o 4. Śmialiśmy się, że się starzeją, bo kiedyś do tego grania to tylko piwo. A im więcej dzieci mają to mniej piwa a więcej herbaty [emoji23]
Wasi też mają męskie wieczory z kumplami?

0d1yhqvkorvfo1vd.png
Ma ma. Albo na paintball, albo tak do klubu ale to rzadko, częściej gdzieś usiąść zjeść kawał miecha i napić się piwa:) A wiosna lato oczywiście motocykl z kolegami wieczorami :)
Noo cóż teraz w to lato będziemy musieli się dzielić czasem wolnym- zawsze ktoś będzie musiał zostać z Rozalka :)

p19u9jcg81ehxczt.png

Kempu też na początku stwierdziłam że jak tu dziewczyny mają po 40 mm to moja coś krótka ale lekarz mówił że każdy jest inny i szyjki też są różne i że najważniejsze właśnie jest to że jest twarda i zamknięta a na kolejnych wizytach będziemy mieć już punkt odniesienia [emoji4]

Zając ja jak jechałam do Wrocławia to też brałam kartę plus grupę krwi że sobą.

A obciążenie glukoza będę mieć dopiero pod koniec marca [emoji27]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja mam grupę wpieta w kartę. No tak o to was miałam zapytać:) hehe pamięć dobra ale krótka;)

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja już po konsultacji u diabetyka, na razie mam mierzyć cukier i zmaminiać produkty z wysokim IG na te z niskim. I zobaczymy jak to się rozwinie.

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Mam podobne wskazania. Od grudnia nie jem slodyczy, nie pije sokow sztucznie slodzonych, owoce jem w odstepach czasowych, mierze cukier 3-4 razy dziennie i na razie jest wszystko w normie. 23 lutego mam konsultacje.

reklama
Czy nasz Suelen się odzywała? Miała chyba dziś do szpitala jechać...Ciekawe co tam wyszło z jej szyjką....

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry