Ja ją noszę w torebceWiem o co miałam się Was spytać! Czytałam gdzieś że książeczkę ciąży trzeba zawsze nosić że sobą. Nosicie ? Jadę jutro do mamy do końca tygodnia. Chyba wezmę w razie tfu tfu co
reklama
Mój mąż ma trzech najlepszych przyjaciół z którymi już od 15 lat spotykają się średnio co miesiąc na sesje z grami rpg. Zaczynają około godz. 14 i kończą nad ranem. Mają też zasadę że nie piją alkoholu podczas grania. Mój mąż to taki nerd i maniak gier komputerowych. Ciekawa jestem czy za kolejne 15 lat też będą się tak spotykać. Śmiejemy się z pozostałymi żonami kolegów męża, że pewnie nasi synowie też tak będą wspólnie się spotykać jak ich ojcowie albo co lepsze przyłączą się do tatusiów ;-)Ja! [emoji4] o 17.30, po 5 tyg! Zobaczymy czy płeć się nie zmieniła [emoji6] i ciekawe jak moje wyniki krwi.
Miałam cały weekend odwiedzin, od piątku wciąż się wymieniali [emoji16] nawet teściowa wpadła na herbatę, a w pt wieczór mąż zaprosił do nas kolegów na brydża i skończyli o 4. Śmialiśmy się, że się starzeją, bo kiedyś do tego grania to tylko piwo. A im więcej dzieci mają to mniej piwa a więcej herbaty [emoji23]
Wasi też mają męskie wieczory z kumplami?
Natalia91
Fanka BB :)
Kempu też na początku stwierdziłam że jak tu dziewczyny mają po 40 mm to moja coś krótka ale lekarz mówił że każdy jest inny i szyjki też są różne i że najważniejsze właśnie jest to że jest twarda i zamknięta a na kolejnych wizytach będziemy mieć już punkt odniesienia [emoji4]
Zając ja jak jechałam do Wrocławia to też brałam kartę plus grupę krwi że sobą.
A obciążenie glukoza będę mieć dopiero pod koniec marca [emoji27]
Zając Czerwcowy
Ma ma. Albo na paintball, albo tak do klubu ale to rzadko, częściej gdzieś usiąść zjeść kawał miecha i napić się piwa A wiosna lato oczywiście motocykl z kolegami wieczoramiJa! [emoji4] o 17.30, po 5 tyg! Zobaczymy czy płeć się nie zmieniła [emoji6] i ciekawe jak moje wyniki krwi.
Miałam cały weekend odwiedzin, od piątku wciąż się wymieniali [emoji16] nawet teściowa wpadła na herbatę, a w pt wieczór mąż zaprosił do nas kolegów na brydża i skończyli o 4. Śmialiśmy się, że się starzeją, bo kiedyś do tego grania to tylko piwo. A im więcej dzieci mają to mniej piwa a więcej herbaty [emoji23]
Wasi też mają męskie wieczory z kumplami?
Noo cóż teraz w to lato będziemy musieli się dzielić czasem wolnym- zawsze ktoś będzie musiał zostać z Rozalka
Zając Czerwcowy
Ja mam grupę wpieta w kartę. No tak o to was miałam zapytać hehe pamięć dobra ale krótkaKempu też na początku stwierdziłam że jak tu dziewczyny mają po 40 mm to moja coś krótka ale lekarz mówił że każdy jest inny i szyjki też są różne i że najważniejsze właśnie jest to że jest twarda i zamknięta a na kolejnych wizytach będziemy mieć już punkt odniesienia [emoji4]
Bellax123!
ja nosze cała teczke w torebce tak w razie w. koleżanki wiedzą że jakby co to tam wszystko jestJa ją noszę w torebce
Anusiek1508
Mam podobne wskazania. Od grudnia nie jem slodyczy, nie pije sokow sztucznie slodzonych, owoce jem w odstepach czasowych, mierze cukier 3-4 razy dziennie i na razie jest wszystko w normie. 23 lutego mam konsultacje.Ja już po konsultacji u diabetyka, na razie mam mierzyć cukier i zmaminiać produkty z wysokim IG na te z niskim. I zobaczymy jak to się rozwinie.
Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom
Heda
Mam nadzieję że u mnie też to wystarczy.
reklama
Heda
Czy nasz Suelen się odzywała? Miała chyba dziś do szpitala jechać...Ciekawe co tam wyszło z jej szyjką....