reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Wszystko ugrillowany łosoś:) rozpusta;) oświadczam wszem i wobec że na ten msc koniec z kupowanie rzeczy dla dziecka. Koniec. Nie ma. Nie. Nie. Nie. W następnym tygodniu robię listę i jej się trzymam.

p19u9jcg81ehxczt.png
Taaa. Zobaczymy jak ci to nie kupowanie wyjdzie[emoji16]

reklama
Wiem o co miałam się Was spytać! Czytałam gdzieś że książeczkę ciąży trzeba zawsze nosić że sobą. Nosicie ? Jadę jutro do mamy do końca tygodnia. Chyba wezmę w razie tfu tfu co

p19u9jcg81ehxczt.png

Czesc mamuski.
Wlasnie przegladam wszystkie ubranka po moim synu czy cos mi sie przyda. Matko ile ja mam tych rzeczy tylko wszystkie chlopiece. Bede robic mega paki. Chce sie tego pozbyc. Moze ktoras chce ubrania na chlopca od ok 0,5 roku do 3,5 lat? Sa kurtki, bluzy, tshirty, jeansy, koszule, nawet czapki szaliki. Mam tego cale pudla. A wiem ze niektore z Was maja male dzieci wiec pierw pytam Was a dopiero bede puszczac dalej.

c55f3e3kq403a9og.png

Ja już po wizycie Mały waży już 418 g [emoji7] szyjka 36 mm zamknięta twarda więc jest ok

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Gratuluję :) super że same dobre wieści

Wiem o co miałam się Was spytać! Czytałam gdzieś że książeczkę ciąży trzeba zawsze nosić że sobą. Nosicie ? Jadę jutro do mamy do końca tygodnia. Chyba wezmę w razie tfu tfu co

p19u9jcg81ehxczt.png

Ja zawsze noszę w torebce razem z grupą krwi ;) Wole mieć w razie W jak mówisz.

Hej dziewczynki. Przesegregowalam ciuchy po mojej córce i nie ma tego tak dużo. Bodziaków prawie wcale ech.....
Wczoraj wieczorem weszłam na olx i tam takie piękności ciuszkowe.... Kupiłam kilka sztuk pajacow pięknych [emoji7]

Aanjaa polecam Ci trylogię "Jeździec miedziany ". Jest cudowna. Bardzo duży ładunek emocjonalny. Co prawda nie jest to relacja więźniów ale akcja dzieje się podczas drugiej wojny światowej. Jedna z najlepszych książek jakie czytałam.

Karina też już mówię do mojego brzucha "Maryś"[emoji23] wszyscy się śmiali z tej Maryśki, ale chyba zostanie bo już zdążyłam się przyzwyczaić [emoji1]

Natalia super wieści [emoji4]

Camel wrzuć zdjęcia na nasz wątek sprzedażowy, tam będzie łatwiej się odnaleźć [emoji5]

7v8rikgn6c3m2w2o.png

reklama
Do góry