reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Ja też rozjasniałam jakiś miesiąc temu i jeszcze specjalnie pytałam mojej fryzjerki czy aby napewno można i można spokojnie to już nie te czasy teraz nawet rozjasniacze są bardzo delikatne więc możesz się pieknić bez obaw [emoji12] to trzymam kciuki na wizycie [emoji5]

f2w3rjjgvkjhkndh.png

reklama
Dzień dobryy :) Ja po termach spałam jak zabita.
Justyna, też analizowałam ciuszki dla małego i ja z kolei mam przeważającą większość bodziaków, jeden raptem kaftanik, pare pajaców (ale rozm.68) i kilka półśpiochów. Muszę racjonalnie do tego podejść i zacząć kupować rzeczy, które są mi naprawde potrzebne. Tak w ogóle zaraz Wam pokaże moje zdobycze na zakupowym wątku :D
Czytam od kilku dni o II wojnie światowej. Fascynują mnie wyznania byłych więźniów. Któraś z Was mogłaby może polecić interesującą książkę o tej tematyce? :)
Grzesiuk - 5 lat kacetu, to jest trylogia ale nie pamiętam jak się nazywają pozostałe 2.

Właśnie wczoraj jak leżałam i mały tak mocno kopał i czułam wyraźnie jak się przekreca tam w środku, uświadomiłam sobie że to dziwne mówić że w czerwcu będziemy mieli dwoje dzieci. Już mamy, tylko jedno siedzi sobie w środku.

m3sxyx8dzur8ghzn.png

Grzesiuk - 5 lat kacetu, to jest trylogia ale nie pamiętam jak się nazywają pozostałe 2.

Właśnie wczoraj jak leżałam i mały tak mocno kopał i czułam wyraźnie jak się przekreca tam w środku, uświadomiłam sobie że to dziwne mówić że w czerwcu będziemy mieli dwoje dzieci. Już mamy, tylko jedno siedzi sobie w środku.

m3sxyx8dzur8ghzn.png
No maluszek już jest bez wątpienia. Mój mąż stwierdził wczoraj że żadne z naszych dzieci tak szybko nie użądzało sobie takich mocnych harców, co to będzie za szogun. A do mnie dociera że ona będzie chciała wyjść [emoji33] no i raczej będzie większa [emoji4]

Napisane na E2303 w aplikacji Forum BabyBoom

Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja! [emoji4] o 17.30, po 5 tyg! Zobaczymy czy płeć się nie zmieniła [emoji6] i ciekawe jak moje wyniki krwi.

Miałam cały weekend odwiedzin, od piątku wciąż się wymieniali [emoji16] nawet teściowa wpadła na herbatę, a w pt wieczór mąż zaprosił do nas kolegów na brydża i skończyli o 4. Śmialiśmy się, że się starzeją, bo kiedyś do tego grania to tylko piwo. A im więcej dzieci mają to mniej piwa a więcej herbaty [emoji23]
Wasi też mają męskie wieczory z kumplami?

0d1yhqvkorvfo1vd.png

Witam znowu w ponury poranek. Heda trzymam kciuki by bułeczki się znalazły w jadłospisie.
Ja żeby sobie humor poprawic bo jakiś kiepski dzisiaj mam to sobie znowu na allegro siadlam i zamówiłam parę ciuszków. Uzmyslowilam sobie ze nie mam kaftanikow albo jakiś bluz letnich. A przy okazji parę koszuleczek i bodosukieneczke. Chyba się przedstawiam z mówienia 'dziecko' na mówienie Emilka [emoji7]

U nas już też się przestawilismy i mówimy do brzuszka Klara:) Wcześniej najpierw mówiliśmy Teoś a później Feluś. ja jakoś od początku muszę mieć nazwanego tego malego człowieka, z synkiem miałam tak samo.
a mój synus na pytanie gdzie jest Klara podnosi bluzkę i pokazuje na swój brzuszek:))) oj jak on jeszcze nie wie co go czeka hihi.
Co do bodziakow to nigdy za duzo;) ja kaftanikow nie używałam żadnych ale fajne są rozpinane bluzy (bez kaptura lepsze wg mnie) albo sweterki.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Ja przed lekarzem a po shoppingu dziecięcym... ale żal nie kupić... kupuje już na za rok na wiosnę;) niektóre;) niedługo zbankrtuje...listu się nie trzymam bo nie mam. Jak mi dojdzie paczka z olx wtedy zrobię i ocenie co mam a co nie ;) a tymczasem smacznego !
1486985679-aaaaaa.jpeg

p19u9jcg81ehxczt.png
Smacznego! :D a z czym w środku masz futomaki?
A nigiri dosmażyli? :p
Ja w weekendy chodzę na sushi z mamą, ale zazwyczaj ja jem zupę pho a mama klasyczne surowe zestawy :D czekam na lipiec, od razu lecę na surowego łososia!

reklama
Smacznego! :D a z czym w środku masz futomaki?
A nigiri dosmażyli? [emoji14]
Ja w weekendy chodzę na sushi z mamą, ale zazwyczaj ja jem zupę pho a mama klasyczne surowe zestawy :D czekam na lipiec, od razu lecę na surowego łososia!
Wszystko ugrillowany łosoś:) rozpusta;) oświadczam wszem i wobec że na ten msc koniec z kupowanie rzeczy dla dziecka. Koniec. Nie ma. Nie. Nie. Nie. W następnym tygodniu robię listę i jej się trzymam.

p19u9jcg81ehxczt.png

Do góry