reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Czerwcowe mamy 2017

Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja mam dziś wizytę u diabetyka[emoji34] skończy się wcinanie słodki bułeczek.
Powodzenia na wizycie

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Witam znowu w ponury poranek. Heda trzymam kciuki by bułeczki się znalazły w jadłospisie.
Ja żeby sobie humor poprawic bo jakiś kiepski dzisiaj mam to sobie znowu na allegro siadlam i zamówiłam parę ciuszków. Uzmyslowilam sobie ze nie mam kaftanikow albo jakiś bluz letnich. A przy okazji parę koszuleczek i bodosukieneczke. Chyba się przedstawiam z mówienia 'dziecko' na mówienie Emilka [emoji7]

Zobaczymy co tam pani doktor wymyśli...
Zaczęłam wczoraj prac te małe ubranka dla lalek... Niektóre są takie mikro że szybciej bym uwierzyła że to dla Baby Born niż prawdziwego dziecka. Chyba już zapomniałam jakie malutkie są noworodki.
Justyna to fajny moment jak zaczynasz się zwracać do maleństwa po imieniu, człowiek tak jakoś bardziej sobie uświadamia że ono faktycznie tam jest.
Moje maluchy niestety nadal NN [emoji23]

Napisane na Lenovo A6020a40 w aplikacji Forum BabyBoom

Dzień dobryy :) Ja po termach spałam jak zabita.
Justyna, też analizowałam ciuszki dla małego i ja z kolei mam przeważającą większość bodziaków, jeden raptem kaftanik, pare pajaców (ale rozm.68) i kilka półśpiochów. Muszę racjonalnie do tego podejść i zacząć kupować rzeczy, które są mi naprawde potrzebne. Tak w ogóle zaraz Wam pokaże moje zdobycze na zakupowym wątku :D
Czytam od kilku dni o II wojnie światowej. Fascynują mnie wyznania byłych więźniów. Któraś z Was mogłaby może polecić interesującą książkę o tej tematyce? :)

Hej hej dzień dobry [emoji5] które dzisiaj wizytujace razem ze mną? [emoji6]

f2w3rjjgvkjhkndh.png
Ja! O 17. To już 25tc ostatnio byłam miesiąc temu i czuje ze dostane ochrzan bo przytyłam od tamtej pory prawie 3kg!
A teraz właśnie ide do fryzjera. Nie farbowalam się od ponad 4 miesięcy. Ale miałam sombre więc mój odrost nie był widoczny. Już mam dość ciemnych odrostów czas się rozjaśnić! Oczywiście moja mama choć taka nowoczesna we wszystkim, robiła mi wyrzuty po co się idę farbowac w ciąży. No i taki jakiś lek mnie ogarnia. Ale zaraz się zbieram.

p19ucsqv6rf79f3c.png

Dzień dobryy :) Ja po termach spałam jak zabita.
Justyna, też analizowałam ciuszki dla małego i ja z kolei mam przeważającą większość bodziaków, jeden raptem kaftanik, pare pajaców (ale rozm.68) i kilka półśpiochów. Muszę racjonalnie do tego podejść i zacząć kupować rzeczy, które są mi naprawde potrzebne. Tak w ogóle zaraz Wam pokaże moje zdobycze na zakupowym wątku :D
Czytam od kilku dni o II wojnie światowej. Fascynują mnie wyznania byłych więźniów. Któraś z Was mogłaby może polecić interesującą książkę o tej tematyce? :)
Ja jak juz coś kupuje to ściśle się trzymam swojej listy. Bodziakow moim zdaniem nigdy za dużo wiec spoko ale coś z dłuższym rękawem tez trzeba mieć. Następny zakup? Juz dla mamusi[emoji16]

reklama
Ja kupuje grubsza i cieńsza bluze, bluzki na dl rękaw, spodnie grubsze i takie średnie. Oczywiście body na długi oraz krótki, pólśpiochy/spodenki, pajace do spania ,czapki ze dwie, skarpety i wsjo :)

Do góry